Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec 39 94 118,388,513 86 106,905,217 105,767,596

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje materiale tė Buta pėr Spitalin Pogradec 138,852 Lidhur Kontrata +Shtesė Entela Haxhillari 115,710.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Furnizim me ushqime pėr Spitalin Pogradec 338,128 Lidhur Kontrata +Shtesė Arjana Gora 338,128.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 1,242,800 Lidhur Kontrata +Shtesė GORA SHPK 1,242,800.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Mirėmbajtja e objekteve dhe impianistikės pėr Spitalin Pogradec 4,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate ADA-CO SHPK 3,968,136.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Riparim dhe mirėmbajtja e automjeteve pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 1,000,000 Lidhur Kontrata BARDHYL CAKE 1,000,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve Spitalore per Spitalin Pogradec 750,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Euroteam SHPK 732,690.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Furnizim me ushqime pėr Spitalin Pogradec 2,500,000 Lidhur Kontrata Arjana Gora 2,341,206.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 6,250,000 Lidhur Kontrata GORA SHPK 6,214,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje medikamente pėr Spitalin Pogradec, i ndarė nė Lote, gjithėsej 4 Lote- 2,535,340 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 2,535,338.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje medikamente pėr Spitalin Pogradec, i ndarė nė Lote, gjithėsej 4 Lote- 1,626,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 1,626,003.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje medikamente pėr Spitalin Pogradec, i ndarė nė Lote, gjithėsej 4 Lote- 1,470,620 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 1,458,873.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Furnizim me ushqime pėr Spitalin Pogradec 2,916,670 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamente pėr nevoja spitalore, Spitali Pogradec" 240,786 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 240,786.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Furnizim me lėndė djegėse pėr ngrohje tė lėngėta pėr pėrdorim termik civil dhe industrial (SOLAR) pėr DSHS Pogradec" 246,737 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA 246,737.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Furnizim me lėndė djegėse pėr automjetet, karburant diesel (gasoil) pėr DSHS Pogradec" 624,993 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 624,993.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Furnizim me lėndė djegėse pėr automjetet, benzinė pa plumb pėr DSHS Pogradec" 79,819 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 79,819.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Furnizim me lėndė djegėse pėr ngrohje tė lėngėta pėr perdorim termik civil dhe industrial (NAFTE) pėr DSHS Pogradec" 566,667 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA 566,667.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja spitalore", Spitali Pogradec 17,250 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 17,250.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Mirėmbajtje e objekteve dhe impianistikės pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec" 225,564 Lidhur Kontrata +Shtesė ADA-CO SHPK 225,564.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja Spitalore" 5,590 Lidhur Kontrata +Shtesė FUFARMA SHA 5,590.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamente pėr nevoja spitalore, Spitali Pogradec" 15,562 Lidhur Kontrata +Shtesė VINIFARMA SHPK 15,562.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja Spitalore" 139,928 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 139,928.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja Spitalore" 1,178,770 Lidhur Kontrata +Shtesė OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 1,178,767.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Furnizim me materiale tė buta pėr Spitalin Pogradec" 295,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Entela Haxhillari 295,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja Spitalore, Spitali Pogradec" 39,719 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 39,719.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja spitalore, Spitali Pogradec" 156,320 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 156,320.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja Spitalore, Spitali Pogradec" 294,640 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 294,640.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja Spitalore, Spitali Pogradec" 102,260 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 102,260.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja Spitalore, Spitali Pogradec" 236,354 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 236,354.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh pėr nevoja spitalore, Spitali Pogradec" 69,920 Lidhur Kontrata +Shtesė INCOMED SHPK 69,920.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.