Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
29 EDNA - FARMA SHPK 301 167,990,401 301 167,990,401 148,549,676

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 49 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Mannitol, 20%-250 ml, Flakon/ Ampule 24,993 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 24,993.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 51 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Sodium chloride 0.9% - 250, Flakon/ Ampule 419,457 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 419,457.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 52 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe , Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule 81,635 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 81,635.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 54 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Glucose monohydrate 5% -250 ml, Flakon/ Ampule 289,512 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 289,512.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 55 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Sodium Chloride 0.9%-100ml, Flakon/ Ampule 520,705 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 520,705.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 62 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Omeprazole 40 mg, Flakon/ Ampule 3,227 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 3,227.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 86 - Sistemi kardiovaskular, Noradrenaline tartrate 8mg/4ml, Flakon/ Ampule 1,149 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 1,149.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė Shtesė Kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Bulqizė 71,531 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 71,530.83
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Shtesė kontrate: Blerje medikamente 5,974 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 5,974.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Shtesė kontrate: Blerje medikamente 412,000 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 412,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Shtesė kontrate: Blerje medikamente 11,856 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 11,856.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente, Sodium Chloride 0.9% 500 ml fl 224,556 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 224,555.50
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesė kontrate: B3- Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore/ Loti 6 - Sodium lactate dhe Sodium Chloride dhe Potassium Chloride dhe CaCl x 2H20. 288,400 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 240,333.33
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesė kontrate: B1- Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektive tė pėrgjithshėm dhe gjaku dhe organet formuese tė gjakut /Loti 35 - Sodium bicarbonate 46,350 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 38,625.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Shtesė kontrate: B1 Blerje barna anestezi reanimacion sistemianti-infektive tė pėrgjithshme dhe gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 49,440 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 49,440.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec 41,200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 41,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente, Sodium Chloride 0.9% 100 ml –fl 214,200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 214,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B7-1bar/1lot. Loti 18 – Aminophiline 250 mg/10 ml amp 12,522 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 12,522.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B3-1bar/1lot. Loti 12 – Ringer 500 ml fl 58,710 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 58,710.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B2. Lot 12 – Glucose 5 % 250 ml - fl 22,785 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 18,987.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė. Loti 6 - Sodium lactate dhe Sodium Chloride dhe Potassium Chloride dhe CaCl x 2H20 20,600 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 17,166.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė B11. Loti 1 Imipenem dhe Cilastatine 29,640 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 24,700.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9% - 500 ml) pėr nevojat spitalore Spitali Korēė 674,432 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 562,026.67
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Shtesė kontrate: B7 Blerje barna sistemi nervor dhe sistemi respirator dhe gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė lote gjithsej 19 lote 34,944 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 34,944.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese te gjakut per nevoja spitalore ndare ne lote, gjithsej 19 lote, (B7- 1bar/1lot) (Loti 18) 5,096 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 4,246.67
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė 12 lote,1bar/1 lot (Loti 6) 41,200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 34,333.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9%-500 ml), pėr nevoja spitalore 153,280 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 127,733.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 324,400 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 324,400.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 41,200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 41,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion antiinfektive tė pėrgjithshėm B3, loti 65, pėr spitalin Gramsh 61,800 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 51,500.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.