Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 38 349 316,938,050 266 286,452,155 281,921,779

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje ushqime per Spitalin Kukes(Bylmet) 1,021,446 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 1,018,242.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje Kite dhe Reagente per nevojat e Spitalit Kukes e ndare ne Lote.
Loti 1 Kite
2,623,850 Lidhur Kontrata Genius SHPK 2,616,155.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Evadim i mbetjeve spitalore te spitalit Kukes per vitin 2018 2,000,000 Lidhur Kontrata MEDI-TEL SHPK 1,999,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 14 Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml Flakon/ Ampule 46,121 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 46,120.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 5 Human Antitetanus Immunoglobulin 1,714,493 Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK 1,713,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Shėrbimi i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Kukės. 1,899,067 Njoftuar Fituesi TONI-SECURITY SHPK 1,864,112.40
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės :Mirmbajtje Full Risk te pajisjes Mjeksore - Scanner Toshiba / TSX-021B/4 , per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Kukes 2,666,667 Lidhur Kontrata BNT Electronics SHPK 2,666,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 7 Streptomycin 21,814 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 30 Aciclovir 1,605 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 6 Ushqim parenteral total 81,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 17 Acetazolamide 3,285 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 9 Ferrous sulphate 28,417 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 1 Amoxicilline 2,793 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 4 Gentamicin sulphate 15,584 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 8 Methylergometrine Maleate 19,189 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 18 Betamethasone +Chloramphenicol 21,221 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 3 Benzylpenicillin potassium 11,247 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 2 Azithromycin 100 mg/5ml Flakon/ Ampule 11,347 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 10 IRON (III) 100 mg/5ml Flakon/ Ampule 97,398 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 11 Glucose 10%-500 ml Flakon/ Ampule 40,682 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 12 Human Albumin Serum 20%-100ML Flakon/ Ampule 187,921 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 13 Human anti D-Rh imunoglobulin 1250 UI Flakon/ Ampule 94,677 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 15 Insulin Lispro (25% Insulin Lispro solution + 75% Insulin Lispro Protamine suspension) 100UI/ML Shiringe e para pergatitur 8,854 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 16 Biphasic Human Insulin (produced by technique called AND recombinant on Escherichia coli's strain) x 100IU/ml Cartridge 10,728 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 19 Ciprofloxacin 3 mg/ml-5 ml Flakon/ Ampule 10,945 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 20 Dexamethasone + Neomycin sulphate + Polymyxin B Ung oftalmik 3.5 gram Tubet 6,655 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 21 Proparacaine hydrochloride 9,194 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 22 Tobramycin 300 mg /4 ml Flakon/ Ampule 39,090 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 23 Glyceryl trinitrate 0.4 mg Flakon/ Ampule 11,392 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 24 Isoprenaline 0.2 mg - 1 ml Flakon/ Ampule 1,047 Anuluar Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.