Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
30 EDNA - FARMA SHPK 307 169,614,185 307 169,614,185 148,550,623

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese te gjakut per nevoja spitalore ndare ne lote, gjithsej 19 lote, (B7- 1bar/1lot) (Loti 18) 5,096 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 4,246.67
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė 12 lote,1bar/1 lot (Loti 6) 41,200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 34,333.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9%-500 ml), pėr nevoja spitalore 153,280 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 127,733.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 324,400 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 324,400.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 41,200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 41,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion antiinfektive tė pėrgjithshėm B3, loti 65, pėr spitalin Gramsh 61,800 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 51,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion antiinfektive tė pėrgjithshėm B6, Sodium Chloride, pėr spitalin Gramsh 245,248 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 204,373.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion antiinfektive tė pėrgjithshem B1, loti 35, pėr spitalin Gramsh 20,600 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 17,166.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B2. Lot 12 – Glucose 5 % 250 ml - fl 158,400 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 132,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Blerje Barna Anestezi Reanimacion 1,957 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 1,630.83
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Blerje Barna Gjaku dhe Organet Formuese tė gjakut 16,274 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 13,561.67
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9%-500ml) 199,571 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 166,309.17
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Shtesė kontrate: Blerje Medikamente dhe Materiale Mjekimi ndarė nė 68 lote: Loti 22 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut Sodium Bicarbonate pėr plotėsimin e nevojave tė fillimit tė vitit 2017 30,900 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 25,750.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 35 lote 93,552 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 93,551.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B7 - Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 19 lote 2,548 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 2,548.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: B3 - Blerje barna Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote, gjithsej 12 lote 79,310 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 79,310.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Shtesė kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9% - 500 ml), pėr nevoja spitalore 150,214 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 150,214.40
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Shtesė kontrate: Blerje Kite - Loti 2 106,600 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 88,833.33
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Shtesė kontrate: B1 - Blerje Barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektiv i pėrgjithshėm dhe gjaku organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 297,724 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 248,103.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pėrmet Shtesė kontrate: Furnizim me medikamente pėr nevoja tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pėrmet 41,200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 41,200.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Shtesė Kontrate: Pėr furnzimin me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave tė fillimit tė vitit 2017 123,500 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 123,500.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Shtesė Kontrate: Pėr furnzimin me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave tė fillimit tė vitit 2017 195,777 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 195,776.67
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Shtesė Kontrate: Pėr furnzimin me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave tė fillimit tė vitit 2017 223,167 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 223,166.67
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate: B7 - Blerje barna Sistemi Nervor dhe Sistemi Respirator dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 41,860 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 41,860.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore: Loti 20 - Anti-infektive te pergjithshem, Cefuroxime, 1500 mg, Flakon; Loti 34 - Sodium Chloride, 0,9%-1000ml, Flakon; Loti 35 - Sodium bikarbonate, 0.84 gr -10 ml, Ampule. 1,370,083 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 1,370,083.33
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore: Loti 6 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium lactate dhe Sodium Chloride dhe Potassium Chloride dhe CaCl x 2H20 500 ml Flakon. 206,000 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 206,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate: B2 – Blerje barna Antineoplastike dhe immunomodulatore dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 352,000 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 293,333.33
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate: B11 – Blerje barna anti infektive tė pėrgjithshėm, gjaku dhe organet formuese tė gjakut dhe sistemi respirator pėr nevoja spitalore 741,000 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 617,500.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Shtesė Kontrate: Blerje medikamente pėr lotin 35 - Sodium Bicarbonate dhe lotin - Sodium Lactate 155,015 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 129,179.17
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Shtesė Kontrate: Blerje medikamente pėr nevojat Spitalore, Spitali Korēė, e ndarė nė lote ( B15-1 bar / 1 lot ). Loti 18 - Aminophylline 47,320 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 47,320.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.