Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 38 349 316,938,050 266 286,452,155 281,921,779

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 25 Ketotifen 1 mg Tablete/ Kapsule 345 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 26 Losartan 100 mg Tablete/ Kapsule 5,017 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 27 Nitroglycerine 0.3 mg Tablete/ Kapsule 1,732 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 28 Propafenon 35 mg-10 ml Flakon/ Ampule 5,764 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 29 Gabapentin 300 mg Tablete/ Kapsule 1,891 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 5 Ushqime kolonjale 1,439,260 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADRA SHPK 1,428,540.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 4 Fruta perime 483,700 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADRA SHPK 482,850.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 2 Mish vici 2,040,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADRA SHPK 2,019,600.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 1 Buke 784,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADRA SHPK 754,600.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 2 Reagente dhe materiale konsumi 876,150 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 823,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Shėrbimi i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Kukės 1,266,044 Lidhur Kontrata EUROGJICI SECURITY SHPK 1,266,026.40
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Mirmbajtje Full Risk te pajisjes Mjeksore - Scanner Toshiba / TSX-021B/4 , per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Kukes per vitin 2018 2,666,667 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Evadim i Mbetjeve Spitalore per vitin 2018 2,000,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 92. Indomethacin Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  7,175.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 170 Salbutamol. Lidhur Kontrata CFO PHARMA  76,760.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 157 Phenobarbital 60 mg. Lidhur Kontrata CFO PHARMA  555.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 161 Amitriptyline. Lidhur Kontrata CFO PHARMA  960.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 162 Haloperidol. Lidhur Kontrata CFO PHARMA  482.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 39 Acetylsalicylic acid 500 mg . Lidhur Kontrata CFO PHARMA  660.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 38 Acetylsalicylic acid. Lidhur Kontrata CFO PHARMA  555.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 65 Hyoscine butylbromide 10 mg . Lidhur Kontrata CFO PHARMA  4,116.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 95 Tobramycin . Lidhur Kontrata CFO PHARMA  3,537.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 139 Carbamazepine . Lidhur Kontrata CFO PHARMA  3,537.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 81 Ranitidine 150 mg . Lidhur Kontrata CFO PHARMA  1,950.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 110 Furosemide Lidhur Kontrata CFO PHARMA  1,677.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 114 Isosorbide dinitrate Lidhur Kontrata CFO PHARMA  700.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 64 Hyoscine butylbromide Lidhur Kontrata CFO PHARMA  61,413.75
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 112 Hydrochlorothiazide . Lidhur Kontrata CFO PHARMA  1,225.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 165 Aminophylline . Lidhur Kontrata CFO PHARMA  61,065.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 44 IRON (III) Lidhur Kontrata CFO PHARMA  44,546.40


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.