Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
40 TRIMED SHPK 927 808,632,234 922 807,723,756 337,456,185

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 1 Amikacine ( 500 mg, Flakon/ Ampule)
290,242 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 288,712.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 13 Sodium chloride 9,453,345 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 9,430,000.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot19 Ranitidine 542,878 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 540,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 26 Diclofenac (75 mg/3ml, Flakon/ Ampule)
320,306 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 253,406.25
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 18 - Meropenem 1g INJ 8,633,826 Rishpallje me Njoftim Fituesi TRIMED SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 4 - Azithromycin 500 mg pos 534,799 Rishpallje me Njoftim Fituesi TRIMED SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 9 - Enalapril maleate 20 Mg POS 9,623 Rishpallje me Njoftim Fituesi TRIMED SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 15 - Imipenem + Cilastattine (500mg+500) X 20ml 4,945,532 Rishpallje me Njoftim Fituesi TRIMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 15. Cefazoline 2,080,000 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 26. Omeprazole 191,800 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 27. Enalapril 1,749 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 6 Anti-infektive te pergjithshem Gentamicin sulphate 80 mg/2 ml Flakon/ Ampule 15,264 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 5. Ranitidine Metabolizmi dhe trakti 50 mg 293,154 Anuluar Procedura TRIMED SHPK 291,600.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Lot 6 Clopidogrel 25,830 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 15,200.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Lot 11 Glibenklamid 17,700 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 13,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Loti 19 Enalapril 21,600 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 15,700.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 6 Diazepam 105,700 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 101,150.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 12 Dexamethasone 108,000 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 107,280.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 20 Ranitidine 216,000 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 213,840.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 12 Metabolizmi dhe trakti tretes Sulfasalazine 500 mg Tablete/ Kapsule - Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 22 Sistemi nervor Aciclovir 400 mg Tablete/ Kapsule Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 15 Clonazepan
14,730 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 14,400.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 17 Lorazepan
170,100 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 156,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 30 Quetiapine
95,690 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 184,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 31 Haldol depo
185,096 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 89,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 33 Silver Sulphadiazine Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 4 Dexamethasone Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 78 Sistemi nervor Aciclovir 400 mg Tablete/ Kapsule 32,106 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 27,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 33 Silver Sulphadiazine Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 9 Methylprednisolone Lidhur Kontrata TRIMED SHPK


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.