Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 33 294 309,920,972 240 279,631,087 277,273,952

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 93 Proparacaine hydrochloride Lidhur Kontrata CFO PHARMA  4,596.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti145 Lidocaine Lidhur Kontrata CFO PHARMA  15,440.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 74 Metoclopramid 10 mg Lidhur Kontrata CFO PHARMA  175.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 33 Dexamethasone Lidhur Kontrata CFO PHARMA  205,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 37 Progesterone Lidhur Kontrata CFO PHARMA  27,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 82 Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) Lidhur Kontrata CFO PHARMA  89,100.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 106 Dobutamine Lidhur Kontrata CFO PHARMA  20,427.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 49 Heparine calcium Lidhur Kontrata CFO PHARMA  750,892.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 125 Spironolactone Lidhur Kontrata CFO PHARMA  750.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 12 Cefuroxime Lidhur Kontrata CFO PHARMA  9,154.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 151 Paracetamol 500 mg Lidhur Kontrata CFO PHARMA  1,650.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 2 -Materiale mjekimi konsumabel dhe kirurgjikale MM2 2,695,694 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 2,675,394.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 1-Materiale mjekimi te pergjithshme MM 1 3,143,503 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 3,122,887.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 77 Omeprazole 20 mg Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 1,025.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 11. Ceftriaxone Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 801,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 61 Glucose 5% -250 ml . Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 76,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 53 Mannitol Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 337,625.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 107 Dopamine Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 14,100.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 9 Cefotaxime Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 202,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 10 Ceftazidime Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 38,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 15 Ciprofloxacine 200mg/100ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 323,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 21 Metronidazole Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 277,662.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 78 Omeprazole 40 mg Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 101,080.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 136 Suxamethonium chloride Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 61,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 46 Glucose 5% - 500 ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 752,250.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 13 Cefuroxime Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 28,140.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 160 Tramadol. Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 6,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 66 Calcium gluconate . Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 56,792.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 109 Furosemide 20 mg/2 ml . Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 40,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 27 Fentany. Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 23,300.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.