Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 38 349 316,938,050 266 286,452,155 281,921,779

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje Filtra dhe lubrifikante per Autoambulancat dhe gjeneratoret e Drejtorise se Sherbimit Spitalor Kukes per vitin 2020 600,000 Njoftuar Fituesi Juela Bakiasi 350,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 7 Omeprazole 364,095 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  361,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje alkol etilik per perdorim te jashtem 95%, Drejtoria e Sherbimit Spitalor Kukes 238,469 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 196,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Sherbimi i Ruajtjes dhe Sigurise Fizike te objekteve dhe godinave te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Kukes – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 6,321,070 Anuluar Procedura TREZHNJEVA SHPK 6,320,568.84
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Sherbimi i Ruajtjes dhe Sigurise Fizike te objekteve dhe godinave te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Kukes 1,052,973 Lidhur Kontrata ORKA 1,050,992.40
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Evadim i mbetjeve spitalore , ne Drejtorine e Sherbimit Spitalor Kukes - Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) 4,730,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi MEDI-TEL SHPK 2,640,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Sherbimi i Ruajtjes dhe Sigurise Fizike te objekteve dhe godinave te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Kukes – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj . 6,317,588 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Rikonstruksion i ambjentit per mbetjet Spitalore 867,787 Lidhur Kontrata ALVORA 733,598.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 2 Human Tetanus Immunoglobulin 1,909,260 Njoftuar Fituesi MEDICAMENTA SHPK 1,900,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti Loti 1 Hydrocortisone sodium succinate 8,803 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 1 Azithromycin 32,849 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 2 Ushqim parenteral total 40,500 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 3 Ketoconazole 1,102 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 4 Methylprednisolone 354 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 5 Progesterone 155,520 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 51.84 leke per njesi.
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 6 Progesterone 11,937 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 7 Dipyridamole 2,336 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 8 Human Coagulation Factor VIII + Human Von Willenbrand Factor 132,378 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 9 Human plasma coagulation Factor IX 199,084 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 10 Ferrous sulphate 32,915 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 11 Glucose 5,830 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 58.3 leke per njesi.
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 12 Human Albumin Serum 139,306 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 13 Cyanocobalamin (Vitamin B12) 19,875 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 53 leke per njesi.
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 14 Warfarin sodium 103 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 15 Atropine sulphate 145,800 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 48.6 leke per njesi.
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 16 Insulin Aspart 21,433 Njoftuar Fituesi Rejsi FARMA SHPK 857.3 leke per njesi.
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 17 Biphasic Human Insulin (produced by technique called AND recombinant on Escherichia coli's strain) x 100IU/ml 16,093 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 18 Papaverine hydrochloride 432,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 54 leke per njesi.
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 19 Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 324,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 54 leke per njesi.
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 20 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 378,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 54 leke per njesi.


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.