Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 45 355 201,443,920 194 120,793,730 116,940,555

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Riparim dhe mirembajtje Autoambulancash 1,093,509 Njoftuar Fituesi Auto Manoku Servis 1,092,950.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 1 AUTOANALIZATOR A-15+SEBIA+MINI(VIDAS+ Mythic-18 1,980,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 2 mallra konsumi 1,353,331 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje protoxid azoti. 2,189,025 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 2 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Prednisolone 25 mg/2 ml - 2 ml Ampule/a 5,070,900 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 5,070,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 7 Sistemi kardiovaskular Furosemide 20 mg/2 ml - 2 ml Ampule 392,000 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 381,500.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Dezinfektimi per spitalin Lushnje nga Covid-19. 988,560 Lidhur Kontrata LOERMA 985,113.84
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 1 AUTOANALIZATOR A-15+SEBIA+MINI(VIDAS+ Mythic-18 1,980,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 2 Mallra konsumi 1,353,331 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 3 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Mannitol 20% - 250 ml Flakon 676,000 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 660,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 4 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Nadroparine sodium 5700 IU Axa/0.6ml Shiringe e para pergatitur 3,509,000 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 3,509,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 6 Metabolizmi dhe trakti tretes Magnesium sulphate 2.5 gr/10 ml - 10 ml Flakon/ Ampule 427,680 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 427,680.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 5 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium chloride 0.9% - 500 ml Flakon 3,503,600 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 3,360,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Lot 2: Blerje medikamente per emergjence. Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 845,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Lot 10: Blerje medikamente per emergjence. Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 1,139.60
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje ushqime per emergjenc 1,760,058 Lidhur Kontrata 4 S 1,759,930.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 3 MALRA KOMSUMI 839,700 Anuluar Procedura EUROMED SHPK 6 355.55 leke per njesi.
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Grumbullim Transportimi Dhe Asgjesimi I Mbetjeve Te Rrezikshme Spitalore. 1,975,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 1,975,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 1 AUTOANALIZATOR A-15+SEBIA+MINI(VIDAS+ Mythic-18 ). 1,970,800 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 2 CHROMA - READERME 513,200 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 19 Aciclovir 400 mg Tablete 2,975 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 2,960.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 22 Paracetamol 1gr/6.7ml Ampule 182,560 Njoftuar Fituesi Pharma One SHPK 180,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 1 Amoxicilline 500 mg Flakon 6,986 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 2 Piperacillin + Tazobactam 4 gr + 500 mg Flakon 111,699 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 3 Misoprostol 200 mcg Tablete/ Kapsule 39,555 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 4 Povidon Iodine 200mg Ovule 1,497 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 5 Ferrous sulphate 80 mg Tablete 4,114 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 6 Amidotrizoic acid, Meglumine salt + Sodium amidotrizoate (66 gr +10 gr)/100ml Flakon 26,369 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 7 Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg/2 ml Ampule 270,000 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 8 Bisacodyl 5mg Tablete 152 Rishpallje e Anuluar


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.