Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė 7 45 101,543,488 32 64,140,148 62,347,014

Lista e tenderave


Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 903
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Loti i Pare me objekt “Blerje kite ,reagente dhe materjale konsumi per Laboratoret per Aparatin 3CT 5CT Diatron , SAT -450 , I-Chroma Reader ,Maglum 800, Saio ,CoaData I-Smart dhe Cobus Scan 500 / ose ekuivalent te tyre. 13,192,716 Shpallur Procedura
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Loti i dyte: Blerje Kite, Reagente dhe Materjale konsumi per laboratoret 331,237 Shpallur Procedura
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Ruajtje me Roje private e ambienteve te QSHSP.3 1,555,977 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 1,555,976.69
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Scope dhe Sonda per ORL(furnizim , instalim, trajnim) 2,281,500 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 2,190,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Filma Fujifilm DI-HL per printer Fujifilm Drypix 2,491,500 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 2,490,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Mirembajtje Pajisje Laboratori te QSHSP.3 1,736,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 1,726,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Materiale Farmaceutike 111,485 Anuluar Procedura
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Materiale Mjeksore 1,387,900 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 1.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite, Reagente dhe Materiale konsumi per Laboratore per Aparatin Abacus 3CT Diatron, SAT-450 I-Chroma Reader dhe Maglum 800 . 12,820,953 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 12,811,410.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite , Reagente dhe materiale konsumi per Laboratore 510,200 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 448,110.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė BLERJE VIDIO UNIT ENT 7,901,666 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 7,890,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Loti 2: Blerje Pajisje Mjeksore per Okulistiken 975,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 898,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Loti 1: Blerje Pajisje Mjeksore per Okulistiken 5,109,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 4,951,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Ruajtja me Roje private e ambienteve te QSHSP. Nr.3 1,436,288 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 1,436,287.50
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Ruajtje me Roje private e Ambienteve te QSHSP.3. 119,270 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 119,269.84
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Ruajtja me Roje private e QSHSP.3 1,436,044 Anuluar Procedura
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Ruajtje me Roje private e Ambienteve te QSHSP.3. 119,270 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 119,269.84
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Mirembajtje Paisje Laboratorike 1,653,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 1,650,800.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Ruajtje me Roje private e Ambienteve te QSHSP.3 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 119,269.84
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Filma Fujifilm DI-HL per printer Fujifilm Drypix 2,000,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 2,000,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Ruajtje me Roje private e Ambienteve te QSHSP.3 119,270 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 119,269.84
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Loti 1 - Blerje Reagente pėr Aparat Abacus 3CT Diatron, SAT 450I-Chroma Reader dhe Maglum 800 9,990,900 Lidhur Kontrata Genius SHPK 9,961,800.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje materiale mjekėsore dhe farmaceutike 1,250,000 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  1,249,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Roje Objekti per Vitin 2018 1,431,238 Anuluar Procedura
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Loti 2 - Blerje kite dhe reagentė 563,800 Anuluar Procedura
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi pėr Laboratorėt 6,020,000 Rishpallur Prokurimi
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite, Reagente dhe Materiale konsumi pėr Laboratorė 313,000 Rishpallur Prokurimi
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi pėr Laboratorėt 6,020,000 Rishpallje e Anuluar
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Kite, Reagente dhe Materiale konsumi pėr Laboratorė 313,000 Rishpallje e Anuluar
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė Blerje Aparat Vidiogastroskop(set) 3,500,000 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 3,490,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.