Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Rajonal Durrės 68 593 1,273,365,403 355 750,640,682 627,009,990

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Furnizim I Sherbimit Te Lavanterise Per Spitalin Rajonal Durres 104,112,722 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Transport dhe asgjesim i mbetjeve te rrezikshme Spitalore 7,182,000 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje e barit Gadoteric Acid (as Meglumine Salt), per Spitalin Rajonal Durres - Marreveshje Kuader me nje Operator Ekonomik ku te gjitha kushtet ja 2,521,850 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 2,521,850.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Durres 113,617,233 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje e barit Gadoteric Acid (as Meglumine Salt), per Spitalin Rajonal Durres - Marreveshje Kuader me nje Operator Ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara – me afat 1 vjeēar (12 muaj). 2,521,850 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 7- Doxorubicine 157,500 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 6- Amidotrizoic acid, Meglumine salt Sodium amidotizoate 87,900 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 5- Iodine x 300mg/ml 1,487,500 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 4-Drotaverine Hydrochloride 210,600 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 3- Ferrous Sulphate 8,230 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 2-Ushqim parenteral total 40,500 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 1- Human Rabies Immunoglobulin 69,016 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje barna, per Spitalin Rajonal Durres, ndare ne 7 Lote 2,061,246 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje e barit Gadoteric Acid (as Meglumine Salt), per Spitalin Rajonal Durres 2,536,000 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 3: Mirembajtje parandaluese dhe korrigjuese Analizator Hormonesh 244,471 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 3,845,000.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 8 Aciclovir 2,974 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 7 Gadopentenic acid (as Dimeglumine salt) 1,391,250 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 6 Amidotrizoic acid, Meglumine salt Sodium amidotizoate 87,900 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 5 Iodine x 300mg/ml 1,487,500 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 4 Drotaverine Hydrochloride 210,600 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 3 Ferrous Sulphate 8,230 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 1 Human Rabies Immunoglobulin 69,016 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 14 Lidocaine 362,880 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 362,880.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Mirembajtje parandaluese dhe korrigjuese e Respiratoreve Carefusion Viasys 935,573 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės MIREMBAJTJE E PAJISJEVE MJEKESORE PER SPITALIN RAJONAL DURRES- ndare ne 3 Lote. 1,589,063 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Mirembajtje parandaluese dhe korrigjuese e pajisjeve Drager 409,019 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 15 Neostigmine bromide 433,944 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 433,944.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Lot 12 Lanatoside C 127,008 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 127,008.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 8 Promethazine 185,220 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 185,220.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Atropine Sulphate 486,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 486,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.