Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 50 731 306,726,573 611 253,855,886 229,159,188

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 2 Filma Skaneri 547,500 Njoftuar Fituesi ALBAPHOTO SHPK 533,100.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje materiale mjekesore per sherbimin e Hemodializen, viti 2019 22,839,360 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 22,787,960.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Kite dhe Reagente 5,906,366 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 5,900,050.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 1 Filma dhe Solucion Grafie 652,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 2 Ampicillin Anti-infektive te pergjithshem 1 gram Flakon/ Ampule 84,000 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 3 Cefazoline Anti-infektive te pergjithshem 1 gram Flakon/ Ampule 1,500,000 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 17 Folic acid Gjaku dhe organet formuese te gjakut 5mg Tablete/ Kapsule 4,000 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 1 Amikacine Anti-infektive te pergjithshem 500 mg Flakon/ Ampule 455,400 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 4 Cefepime Anti-infektive te pergjithshem 2 gram Flakon/ Ampule 930,000 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 6 Ceftazidime Anti-infektive te pergjithshem 1 gram Flakon/ Ampule 1,128,000 Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 7 Ceftriaxone Anti-infektive te pergjithshem 1 gram Flakon/ Ampule 1,256,000 Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 8 Cefuroxime Anti-infektive te pergjithshem 750 mg Flakon/ Ampule 402,000 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 9 Ciprofloxacine Anti-infektive te pergjithshem 100 mg/10ml Flakon/ Ampule 644,250 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 10 Fluconazole Anti-infektive te pergjithshem 150 mg Tablete/ Kapsule 41,700 Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 11 Gentamicin sulphate Anti-infektive te pergjithshem 80 mg/2 ml Flakon/ Ampule 114,240 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 13 Povidone Iodine Barna dermatologjike 10%- 1000 ml Flakon/ Ampule 377,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 14 Dexamethasone Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale 4 mg/1 ml Flakon/ Ampule 48,600 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 15 Methylprednisolone Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale 40 mg Flakon/ Ampule 112,500 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 16 Acetylsalicylic acid Gjaku dhe organet formuese te gjakut 500 mg Tablete/ Kapsule 3,300 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 18 Clopidogrel Gjaku dhe organet formuese te gjakut 75 mg Tablete/ Kapsule. 19,788 Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 19 Glucose Gjaku dhe organet formuese te gjakut 4 gr -10 ml Flakon/ Ampule 46,640 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 20 Glucose Gjaku dhe organet formuese te gjakut 5% - 500 ml Flakon/ Ampule. 444,000 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 21 Bemiparine sodium Gjaku dhe organet formuese te gjakut 3500 UI Shiringe e para pergatitur. 1,701,500 Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 22 Heparine sodium Gjaku dhe organet formuese te gjakut 25000 UI/5 ml Flakon/ Ampule 545,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 23 Heparine calcium Gjaku dhe organet formuese te gjakut 12500 UI - 0.5ml Shiringe e para pergatitur. 399,600 Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 24 Mannitol Gjaku dhe organet formuese te gjakut 20%-250 ml Flakon/ Ampule 740,000 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 25 Potassium chloride Gjaku dhe organet formuese te gjakut 0.075 gr-10 ml Flakon/ Ampule. 104,940 Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 26 Sodium bicarbonate Gjaku dhe organet formuese te gjakut 0.84 gr -10 ml Flakon/ Ampule 89,800 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 27 Sodium chloride Gjaku dhe organet formuese te gjakut 0.9% - 500 ml Flakon/ Ampule 6,617,345 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 29 Calcium gluconate Metabolizmi dhe trakti tretes 1 gr / 10 ml Flakon/ Ampule 68,850 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.