Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 46 205 346,571,648 158 255,493,455 249,852,790

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shėrbimi i Lavanterisė-Marrėveshje kuadėr me njė operator ekonomik ku kushtet janė te pėrcaktuara 4,614,480 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Mirembajtje Autoambulancash - (Marreveshje Kuader) me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara- me afat 12 muaj. 1,243,585 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Ruajtja e Godines me Roje Private-Marrveshje Kuader me nje operator Ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara. 6,319,267 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbim kateringu 2,091,698 Njoftuar Fituesi ALAR FOOD & SERVICE 2,090,010.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Dyer te brendshme (F.v) per Repartin e Pediatrise 1,593,943 Lidhur Kontrata SARK SHPK 1,298,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 3.Mannitol Gjaku dhe organet formuese te gjakut 20%-250 ml 686,541 Anuluar Procedura Aldosch-Farma SHPK 684,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 9. Adrenaline Sistemi kardiovaskular 1mg/ml-1ml 55,164 Anuluar Procedura MEDICAMENTA SHPK 55,080.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 8. Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) Metabolizmi dhe trakti tretes 50 mg -1 ml 216,000 Anuluar Procedura Alfarmakos SHPK 216,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 7. Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) Metabolizmi dhe trakti tretes 100 mg -2 ml 175,500 Anuluar Procedura Alfarmakos SHPK 175,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 6. Ranitidine Metabolizmi dhe trakti tretes 150 mg 9,972 Anuluar Procedura Aldosch-Farma SHPK 8,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 5. Ranitidine Metabolizmi dhe trakti 50 mg 293,154 Anuluar Procedura TRIMED SHPK 291,600.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 4. Papaverine hydrochloride Metabolizmi dhe trakti tretes 40 mg-1 ml 324,000 Anuluar Procedura Alfarmakos SHPK 324,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti2. Progesterone Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale 25 mg - 1ml 135,000 Anuluar Procedura Alfarmakos SHPK 135,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 1. Metronidazole, Anti-infektive te pergjithshem 500 mg/100 ml. 2,406,306 Anuluar Procedura Rejsi FARMA SHPK 1,638,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizim Kite Reagent 7,086,989 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 7,000,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė “Pėr Shėrbimin Gatim dhe Shpėrndarja e Ushqimit (Katering) nė pavionet e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranė.” 9,871,216 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 9,831,742.20
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 2 Mbetje te rrezikshme spitalore qe perfshin kodin 180102 mbetje humane etj 521,300 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 1 Mbetje te rrezikshme spitalore qe perfshin kodin 180101dhe 180103 age bisturi etj. 8,701,700 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizim me Lende Ngrohese Pelet 7,140,000 Lidhur Kontrata Nafire MOLLOHOLLI 7,140,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 10. Poliglctin ose PGA , Coated- USP 1; Gjatesia e fijes 70-90 cm; Dimensioni i ageve 40-50 1,348,250 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Mirembajtje Autoambulancash - (Marrėveshje Kuadėr) me njė operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara 1,243,585 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Ruajtja e godinės me roje private Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj 5,833,065 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi i Mbetjeve te Rrezikshme Spitalore nga te ardhurat e Buxhetit te Shtetit. 2,807,000 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 2,786,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi i Lavanterise 4,614,480 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi i Mbetjeve te Rrezikshme Spitalore qe perfshin kodin 180102 mbetje humane etj 210,000 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbim Kateringu. 1,170,796 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 1,169,585.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Pjese kembimi (FV) per : Autoanalizator, Biokimik,Fotometer Biokimik,ECG 497,000 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 497,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Mirembajtje Aparatit RoGrafi-Skopise model Essenta-RC 1,204,333 Lidhur Kontrata HEALTH & LIGHT ShPK 1,150,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Mirembajtje aparatura Sonde Abdominale CA421 360,000 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 1 Mbetje te rrezikshme qe perfshin kodin 180101 dhe 180103 age bisturi etj. 2,310,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 2,002,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës, mbështetet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.