Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 49 184 178,740,318 172 161,861,969 155,711,451

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Sherbimi i gatimit dhe shperndarja e ushqimit per Spitalin Rajonal Lezhe. 3,061,310 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 3044838.2
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Sherbimi i lavanterise 27,659,500 Lidhur Kontrata JUNIK SHPK 25591500
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 2: Blerje reagenta 238,500 Rishpallje me Lidhje Kontrate Genius SHPK 238500
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 1:Blerje Materiale konsumi, reagente kimike 645,800 Rishpallje me Lidhje Kontrate EUROMED SHPK 567000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje filma per skaner 480,000 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 480000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje filma & solucione per Radiologjin 436,667 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 414560
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Furnizim vendosje pjese kembimi dhe aksesor per paisje mjekesore 510,867 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 495000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 2 - Blerje Reagente Hormonale 1,135,400 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 1135000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 1 - Blerje Reagente Biokimike 1,955,967 Lidhur Kontrata Genius SHPK 1954960
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Sherbimi i gatimit dhe shperndarja e ushqimit per Spitalin Rajonal Lezhe. 3,061,310 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 3036463.05
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 3 - Blerje Reagente Hematologjike 191,000 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 191000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Riparim dhe mirėmbajtja e autoambulancave tė Spitalit Lezhė 899,592 Rishpallje me Lidhje Kontrate Serdado SHPK 896100
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Evadimi i mbetjeve tė rrezikshme spitalore 1,000,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 900000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Kite dhe Reagenta 600,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 600000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Furnizim vendosje pjese kembimi, aksesor dhe riparim i paisjeve mjekesore 903,317 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Riparim i ekos abdiminale 392,450 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Protoksid Azoti 2,000,000 Lidhur Kontrata VITAL Z & D SHPK 1999799.9
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Ruajtja e godinave tė Spitalit Lezhė me roje private dhe Furnizim vendosje sisteme alarmi 6,088,719 Lidhur Kontrata N.S.S SHPK 5833028.5
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Kite dhe Reagenta - Loti 2 - Financuar nga tė ardhurat dytėsore 735,800 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Kite dhe Reagente - Loti 1 - Financuar nga tė ardhurat dytėsore 3,430,867 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Funizim dhe vendosje e dy trarėve elektrik pėr spitalin Lezhė 1,465,200 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 1435869
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Oxygen 0 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 896560
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje medikamente pėr periudhėn deri me 15 prill 8,102,972 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 8102971.63
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje material mjekimi MM1 dhe MM2 periudhėn deri me 15 prill 5,665,003 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 5665002.8
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Evadimi i mbetjeve tė rrezikshme spitalore 474,770 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 473154
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Evadimi i mbetjeve tė rrezikshme spitalore 473,154 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 473154
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje medikamente 690,345 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  575088.333333333
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje materiale Mjekimi 633,045 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  629935
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Shtesė kontrate: Pėrshtatje tė ambjenteve pėr Kartonat Ditor 195,731 Lidhur Kontrata +Shtesė DAJANA SHPK 195731
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Blerje Kite dhe Reagente 800,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 800000


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës, mbështetet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.