Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat 23 79 38,770,092 73 24,364,661 23,360,270

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbimi i Sigurimit dhe Ruajtjes fizike 3,608,391 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbime tė pastrimit dhe gjelbėrimit (evidentim i mbetjeve spitalore) 1,061,050 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEDI-TEL SHPK 1060216
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private, te Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat 1,875,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbime tė pastrimit dhe gjelbėrimit 1,178,750 Rishpallje me Njoftim Fituesi Iridiani&Kadeli SHPK 924570
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private, pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Mat 2,235,050 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Rikonstruksion i pjesshėm i Spitalit Mat (SALLA E MADHE) 1,618,497 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 1599566
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Karburant dhe vaj (furnizimi me karburant) 495,833 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 495833
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbim pėr ngrohje (Pellet) 987,500 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 1 - Blerje ushqime 430,721 Lidhur Kontrata ERDIS  395400
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 2 - Blerje Bulmeti 720,181 Lidhur Kontrata ERDIS  596800
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 3 - Blerje Mishi 291,600 Lidhur Kontrata ERDIS  291600
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 4 - Blerje perime 251,418 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 234110
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shėrbime me ushqim pėr mencat- Loti 5 - Blerje Buke 454,750 Lidhur Kontrata ERDIS  382500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbim i sigurimit dhe ruajtjes me roje private 340,949 Lidhur Kontrata Global security SHPK 339234.783333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private, te Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat 3,409,490 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: B-1 Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektive tė pėrgjithshėm dhe gjaku dhe organet formuese tė gjakut 152,074 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 126728.333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: B3- Blerje barna Gjaku dhe organet formuese tė gjakut 40,810 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 34008.3333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: B9- Blerje barna Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, sistemi kardiovaskular, metabolizmi dhe trakti tretės 420 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 350
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Shėrbim pėr ngrohje me Pellet 197,376 Lidhur Kontrata +Shtesė FA & BI SHPK 197375.833333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Furnizim me Barna dhe Materiale mjekimi 3,674,838 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 3227493.33333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Mirėmbajtje e automjeteve 166,600 Lidhur Kontrata +Shtesė Serdado SHPK 166600
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Furnizime dhe shėrbime me ushqim pėr mencat, Lot Nr.1 Blerje Ushqimore 38,360 Lidhur Kontrata +Shtesė NELSA SHPK 38360
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Furnizime dhe shėrbime me ushqim pėr mencat, Loti Nr.2 Blerje Bulmet 107,000 Lidhur Kontrata +Shtesė NELSA SHPK 107000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Furnizime dhe shėrbime me ushqim pėr mencat, Loti Nr.3 Blerje Mish Vici 91,980 Lidhur Kontrata +Shtesė NELSA SHPK 91980
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Furnizime dhe shėrbime me ushqim pėr mencat, Loti Nr.4 Blerje Perime 38,990 Lidhur Kontrata +Shtesė NELSA SHPK 38990
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Furnizime dhe shėrbime me ushqim pėr mencat, Loti Nr.5 Blerje Buke 59,280 Lidhur Kontrata +Shtesė NELSA SHPK 59280
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Blerje Barna Sistemi nervor dhe Respirator 4,222 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 3518.33333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Blerje Barna Anestezi Reanimacion 1,957 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 1630.83333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Blerje Barna Gjaku dhe Organet Formuese tė gjakut 16,274 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 13561.6666666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat Shtesė kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9%-500ml) 199,571 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 166309.166666667