Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 20 92 21,563,507 85 21,025,843 19,657,812

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje materiale mjekimi per nevoja te Spitalit Has 50,000 Njoftuar Fituesi Aquarius Medical 26,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje oksigjen mjeksor per nevoja te Spitalit Has 14,000 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 13,824.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje materiale radiologjike per nevoja te Spitalit Has per vitin 2020 120,000 Njoftuar Fituesi Medical Distribution 105,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Sherbime te dezinfektimit, deratizimit dhe dezinsektimit te ambjenteve te maternitetit te Spitalit Has 25,000 Njoftuar Fituesi Besnik Ēera 24,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 6 Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml 4,752 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 2 Prednisolone 25 mg/2ml 142,560 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 142,560.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 8 Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml 3,780 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 3,780.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 3 Gentamicin sulphate 80 mg/2 ml 22,800 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 21,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 4 Mannitol 20%-250 ml 14,844 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 13,600.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 5 Calcium gluconate 1 gr / 10 ml 23,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 22,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 7 Ranitidine 50 mg 3,620 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 3,600.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 9 Ampicillin 1 gram 96,830 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 85,100.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 10 Ceftriaxone 1 gram 22,902 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 12,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 11 Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 24,360 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 23,400.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 12 Diclofenac 75 mg/3ml 2,390 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 2,380.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 13 Diazepam 10 mg/2ml 10,640 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 10,430.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 15 Azithromycin 100 mg/5ml 14,701 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 14,600.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 17 Oxygen Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar 6,912 Lidhur Kontrata GTS SHPK 6,912.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 1 Methylprednisolone 40 mg 31,944 Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK 30,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 16 Human Antitetanus Immunoglobulin 11,439 Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK 11,420.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Sigurim ngrohje me Biomase Pellet 1,000,000 Lidhur Kontrata IGMA SHPK 1,000,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 14 Ferrous sulphate 80mg 2,664 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 18 Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml 4,612 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 19 Ibuprofen 200 mg 250 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbimi i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorise se Sherbimit Spitalor Has, per vitin 2018 – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj 2,916,569 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 2,915,969.79
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbim i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorise se Sherbimit Spitalor Has, per muajin maj 2018 243,047 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 242,993.87
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbim i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorise se Sherbimit Spitalor Has, per muajin prill 2018 243,047 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 242,993.87
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 1 Cefazoline 10,026 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 10,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 2 Ceftriaxone 11,459 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 11,400.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 3 Ceftazidime 36,026 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 35,910.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.