Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 58 877 608,536,143 674 507,972,691 385,760,458

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti i pare: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Biokimik - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) 8,543,800 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti i dyte: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hormonal - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) 4,070,338 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti i kater: Materiale konsumi - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) 302,920 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti i trete: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hematologjik – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) 1,689,500 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje kite reagente e ndare me 4 Lote, per nevojat e Spitalit Korce – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj". 14,606,558 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 1 Anti-infektive te pergjithshem Human Tetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml Shiringe e para pergatitur 3,054,816 Njoftuar Fituesi MEDICAMENTA SHPK 1,900.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Servis i pLote dhe fv pjeset e nderrimit te aparatures Grafi – Skopi, ne Plolikliniken e Spitalit Korce". 2,000,000 Njoftuar Fituesi BNT Electronics SHPK 2,000,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Rikonstruksion i ambjenteve te terapise ditore prane urgjences spitalore te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Korce. 2,832,632 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 4 Sistemi kardiovaskular Verapamil 5mg/2ml Flakon/ Ampule 18,975 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 3 Sistemi kardiovaskular Naproxen 500 mg Tablete 3,298 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 2 Sistemi kardiovaskular Hydrocortisone sodium succinate 100 mg Flakon/ Ampule 5,282 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje barna per nevojat e Spitalit Korce ndare ne 4 Lote - Marreveshje Kuader me disa operatore ekonomik (nje OE te vetem fitues per secilin Lot)- ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj). 3,082,371 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 34 Sistemi nervor Ketamine 50 mg/ml - 10 ml Ampule 39,757 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 1,135.90
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Servis i pLote dhe fv pjeset e nderrimit te aparatures Grafi – Skopi, ne Plolikliniken e Spitalit Korce 2,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 41 Sistemi respirator Theophylline 350 mg Tablete/ Kapsule 734 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 40 Sistemi respirator Salmeterol xinafoate Pressurised inhalation suspension x 25mcg/dose - 120 metered doses Flakon 7,600 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 39 Sistemi respirator Salbutamol 4mg Tablete 541 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 38 Sistemi respirator Ambroxol 15 mg/5 ml - 100 ml Flakon 67,613 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 37 Sistemi nervor Phenytoin sodium 50 mg/ml - 5 ml Flakon/ Ampule 3,955 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 36 Sistemi nervor Naloxone 0.04 mg/2 ml Flakon/ Ampule 27,721 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 35 Sistemi nervor Methadone hydrochloride 10 mg/ml - 10 ml Flakon 16,227 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje lende djegese pelet druri, per kaldajat e Spitalit Korce 17,160,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 15 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 4 gr -10 ml Ampule 204,050 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 14 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Ferrous sulphate 80 mg Tablete 5,760 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 13 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Progesterone 25 mg - 1ml Ampule 25,920 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 12 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylprednisolone 4mg Tablete 2,123 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 11 Barna dermatologjike Betamethasone 4 mg/ml Ampule 316 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 10 Barna dermatologjike Ketoconazole 20 mg/g - 30 gr Tubet 66,126 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 9 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Methotrexate F Flakon/ Ampule 27,872 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 8 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Folinic acid 50 mg/5 ml Flakon/ Ampule 86,044 Shpallur Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.