Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė 34 198 142,117,084 194 139,226,327 134,379,334

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Sherbimi i mirembajtjes se automjeteve 1,000,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 1 Ampicillin 1 gram Flakon/Ampule 46,321 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 43,450.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 52 Ranitidine 50 mg Flakon/Ampule 63,350 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 63,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 93 Tramadol 100 mg2ml Flakon/Ampule 6,374 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 6,312.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje pjese konsumabile pėr aparaturat dhe pajisjet mjekėsore nė spitalin Sarandė 1,256,364 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 1,255,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shėrbimi i Lavanterisė dhe hotelerisė nė pavionet e Drejtorisė Shėrbimit Spitalor Sarandė 96,364,800 Lidhur Kontrata Devis SHPK 95,814,144.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Mirėmbajtje e automjeteve 1,438,000 Anuluar Procedura 667.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje kite dhe reagente ndarė nė lote. Loti 1 - Blerje kite e reagent biokimik 316,340 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 295,575.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje kite dhe reagente ndarė nė lote. Loti 2 - Blerje kite e reagente hematologjik pėr aparat SISMEX – KX - 21 992,650 Lidhur Kontrata SWISSMED SHPK 992,650.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Mirėmbajtje e automjeteve - financuar nga buxheti i shtetit 1,438,000 Njoftuar Fituesi BEKTASH MUHAMUĒI - KOSTANDIN GRAMOZI 725,750.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Ruajtja e objekteve ndėrtimore tė shėrbimit spitalor dhe tė personelit mjekėsor me roje private nga subjekte private deri nė fund tė vitit 2017 (pėr 280 ditė) 2,357,881 Lidhur Kontrata ELNADO SHPK 2,353,400.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 3 - Blerje mish pule dhe djathė fetė 563,429 Lidhur Kontrata Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 476,280.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 5 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Azithromycin 500 mg Tablete/ Kapsule 10,067 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 10,067.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 8 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Cefazoline sodium 1 gram Flakon/ Ampule 311,338 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 311,338.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 10 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ceftazidime 1 gram Flakon/ Ampule 61,923 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 61,923.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 12 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Cefuroxime sodium 1500 mg Flakon/ Ampule 10,870 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 10,870.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 14 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine hydrochloride monohydrate, 500 mg Tablete/ Kapsule 2,886 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 2,886.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 15 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine 200mg/100ml Flakon/ Ampule 241,477 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 241,477.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 16 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine 400mg/200ml Flakon/ Ampule 103,599 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 103,599.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 17 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine 100 mg/10ml Flakon/ Ampule 82,445 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 82,445.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 21 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Levofloxacin 500 mg Tablete/ Kapsule 2,893 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 2,893.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 22 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Metronidazole 500 mg/100 Flakon/ Ampule 267,120 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 267,120.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 23 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Piperacillin sodium dhe 4 gr dhe 500 mg Flakon/ Ampule 48,816 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 48,816.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 26 - Anti-infektive tė, Sulfamethoxazole dhe , 400mg dhe , Tablete/ Kapsule 661 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 661.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 28 - Anestezi Reanimacion, Fentanyl, 50mcg/ml-, Flakon/ Ampule 16,211 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 16,211.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 29 - Anestezi reanimacion, Isoflurane, 100 ml, Flakon/ Ampule 43,091 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 43,091.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 36 - Barna dermatologjike, Povidone Iodine, 10%- 1000, Flakon/ Ampule 34,668 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 34,668.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 42 - Barna hormonale sistemike, Prednisolone, 25 mg/2ml, Flakon/ Ampule 165,238 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 165,238.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 43 - Barna hormonale sistemike, Progesterone, 25 mg - 1ml, Flakon/ Ampule 1,620 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 1,620.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 44 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Acetylsalicylic acid, 100 mg, Tablete/ Kapsule 800 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 800.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.