Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Rajonal Vlorė 23 151 386,835,432 101 350,716,237 341,320,424

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje ushqime per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore 6,000,000 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Riparim dhe mirėmbajtje automjetesh pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė 1,800,000 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Evadim dhe trajtim i mbetjeve tė rrezikshme spitalore, pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė 4,720,008 Rishpallje me Lidhje Kontrate ECO RICIKLIM 4716789
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 5 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Clopidogrel 75 mg Tablete/Kapsule 7,749 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 6000
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Evadim i mbeturinave tė rrezikshme pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė - financuar nga Buxheti i Shtetit 3,109,503 Rishpallje me Lidhje Kontrate Euroteam SHPK 2332125
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 1 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Cefepime 706,512 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 538800
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 8 - Sistemi kardiovaskular, Dopamine 50 mg - 5 ml Flakon/Ampule 116,004 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 93600
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė. Loti 2 - Blerje Bemiparine sodium 855,690 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 855600
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė. Loti 3 - Blerje Dalteparine sodium 1,996,032 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 1995000
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 1 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Fluconazole 100 mg/50 ml, Flakon/ Ampule 34,714 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 2 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Viper venom antiserum 100 AE, Flakon/ Ampule 60,749 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 3 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Human anti D-Rh imunoglobuline, 1250UI, Shiringe e parapėrgatitur 331,124 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 4 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Human Albumin Serum x 200g/l, 20%-100ML, Flakon/ Ampule 216,960 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 5 - Sistemi kardiovaskular, Glyceryl trinitrate, 5 mg-1.5 ml, Flakon/ Ampule 166,716 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 6 - Antituberkulare Rifampicin dhe isoniazid, 150mg dhe 100mg, Tablete/ kapsule 45,288 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 7 - Antituberkulare Tuberculin, PPD 2TU/01mlx1.5ml, Flakon/ Ampule 310,860 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė. Loti 1 - Blerje Methotrexate 12,728 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 4 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Oxytocin 10UI / ml Flakon/ Ampule 100,260 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje barna (Heparin me MPU dhe Methotrexate) pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė, ndarė nė lote. Loti 1 - Anti-neoplastike dhe immunomodulatore, Methotrexate, 50 mg/5ml, Flakon/Ampule 12,728 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje barna (Heparin me MPU dhe Methotrexate) pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė, ndarė nė lote. Loti 2 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Bemiparine sodium, 3500 UI Shiringė e para pėrgatitur; Dalteparine sodium, 5000 UI, Shiringė e para pėrgatitur 2,851,722 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje shtypshkrime dhe letėr pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė 1,250,000 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 1102170
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Evadim i mbeturinave tė rrezikshme pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė 2,451,330 Lidhur Kontrata Euroteam SHPK 2369619
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 1 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm 446,843 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 2 - Anestezi Reanimacion 24,300 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 3 - Antituberkulare 357,303 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 4 - Barna dermatologjike 35,509 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 5 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale 249,243 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 6 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut 223,892 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 7 - Metabolizmi dhe trakti tretės 125,179 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 8 - Organet e Shisave 184,561 Rishpallur Prokurimi