Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë 14 31 36,186,856 28 25,878,955 21,653,130

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 37 Tramadol hydrochloride 100 mg/2 ml Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 33.4 leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private te D.Sh.Spitalor Bulqize per 12 muaj nje vendroje . 3,174,451 Njoftuar Fituesi RES-03 SHPK 3,160,218.16
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot7 Oxytocin Lidhur Kontrata Farma Net Albania 47 Leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: B16 - Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor.
Lot10 Glucose
Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK - REJSI FARMA SHPK - EDNA FARMA SHPK 93 Leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: B16 - Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor.
Lot8 Metoclopramide hydrochloride
Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 13 Leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot2 Viper venom antiserum Lidhur Kontrata Farma Net Albania 7,960 Leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader :
Loti 16 Insulin Glargine.
Loti 17 Insulin Glulisine
Lidhur Kontrata FUFARMA SHA
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader :Loti 28 Doxycycline 100 mg Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Lot29 Prednisone Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 6.7 leke pa tvsh per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të D.Sh.Spitalor Bulqize 264,538 Lidhur Kontrata RES-03 SHPK 263,351.51
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Loti 4 - Blerje buke 544,990 Lidhur Kontrata ERDIS  480,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Loti 3 - Blerje perime zarzavate 319,901 Lidhur Kontrata ERDIS  263,350.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Loti 2 - Blerje ushqime me origjine shtazore 1,261,914 Lidhur Kontrata ERDIS  1,150,200.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Loti 1 - Blerje ushqime koloniale 393,185 Lidhur Kontrata ERDIS  352,200.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Blerje Ushqime per vitin 2018 1,267,500 Lidhur Kontrata MEGA-PLAST-2L 1,180,450.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të D.Sh.Spitalor Bulqize 255,144 Lidhur Kontrata RES-03 SHPK 242,993.87
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Blerje ilace ,materiale mjekesore, kite e reagente dhe filma per grafine 2,067,646 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 2,064,243.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të D.Sh.Spitalor Bulqizë 1,875,144 Lidhur Kontrata RES-03 SHPK 211,961.39
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Blerje ushqime për vitin 2017 1,283,333 Njoftuar Fituesi MEGA-PLAST-2L 1,164,270.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Shtesë Kontrate: Blerje Medikamente për nevojat Spitalore, Spitali Bulqizë 71,531 Lidhur Kontrata +Shtesë EDNA - FARMA SHPK 71,530.83
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Blerje medikamente, materiale mjekësore, kite e reagente dhe materiale për imazherinë për nevoja urgjente të D.SH.Spitalor Bulqizë 1,534,511 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 1,377,984.17
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Shtesë kontrate: Blerje Ushqime 259,310 Lidhur Kontrata +Shtesë MURATI D SHPK 216,091.67
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Shtesë kontrate: Blerje medikamente B6-1bar/1Lot. Lot 13 – Hyoscine butylbromide 20 mg 1ml amp 6,438 Lidhur Kontrata +Shtesë Aldosch-Farma SHPK 6,438.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të D.SH. Spitalor Bulqizë 239,973 Lidhur Kontrata RES-03 SHPK 239,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të D-Sh-S Bulqizë - Financuar nga Buxheti i Shtetit 1,500,000 Lidhur Kontrata RES-03 SHPK 1,484,371.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Blerje medikamente për nevoja urgjente 226,116 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 188,180.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Projekt preventiv zbatimi për rikonstruksion te disa ambjenteve/shërbimeve të Spitalit Bulqizë 1,000,000 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 995,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Rikonstruksioni i Urgjencës dhe Kabinetit të Radiologjisë në Shërbimin Spitalor Bulqizë 8,333,330 Lidhur Kontrata KRAL SHPK 6,532,643.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Blerje ushqime për vitin 2016 1,083,760 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Bulqizë 2,200,000 Shpallur Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.