Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė 23 33 44,924,589 30 40,301,993 38,173,109

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi laboratorike 2,122,596 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje ushqime per nevojat spitalore 1,100,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi pėr nevojat spitalore 116,700 Lidhur Kontrata +Shtesė MONTAL SHPK - BIOMETRIC ALBANIA SHPK 116700
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Blerje kite reagente dhe materiale konsumi laboratorike 196,147 Lidhur Kontrata +Shtesė Genius SHPK 196146
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi laboratorike 1,599,999 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 1594613
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shėrbimi i ruajtjes dhe i sigurisė me roje private tė ambjenteve tė Spitalit Kavajė 2,470,500 Njoftuar Fituesi FIRDEUS SECURITY SHPK 2235148
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje pajisje laboratorike 2,269,999 Lidhur Kontrata Genius SHPK 2254000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje ushqime pėr nevojat spitalore 1,399,998 Lidhur Kontrata MB KURTI SHPK 1214440
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shėrbimi i ruajtjes dhe i sigurisė fizike me roje private tė ambienteve tė Spitalit Kavajė 487,438 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 484000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje medikamente 2,964,542 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 2620852
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Blerje karburant pėr automjetet 500,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 500000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje Materiale Mjekėsore pėr plotėsimin e nevojave emergjente deri nė datėn 15.04.2017, ndarė nė 2 lote. Loti 1 - Materiale mjekimi tė pėrgjithshme MM1, Loti 2 - Materiale mjekimi konsumabel dhe kirurgjikale MM3 13,240,031 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 13240031.2
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Blerje Ushqime pėr nevojat spitalore 230,700 Lidhur Kontrata +Shtesė MB KURTI SHPK 230700
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi pėr nevojat spitalore 124,435 Lidhur Kontrata +Shtesė OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 124435
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr nevojat mjekėsore 69,173 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 69172.6
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr nevojat mjekėsore 10,500 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 10500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr nevojat mjekėsore 24,805 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 24805
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje Oksigjen i gaztė mjekėsor, pėr nevoja tė spitalit Gramsh 132,753 Lidhur Kontrata +Shtesė MESSER ALBAGAZ SHPK 132753
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje lėndė djegėse pellet druri, pėr ngrohje tė spitalit Gramsh 390,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Nafire MOLLOHOLLI 390000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Blerje Oksigjen Gaz mjekėsor 124,944 Lidhur Kontrata +Shtesė MESSER ALBAGAZ SHPK 124944
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shtesė kontrate: Shėrbimi i ruajtjes dhe i sigurisė fizike, me roje private tė ambjenteve tė Spitalit Kavajė 647,162 Lidhur Kontrata +Shtesė Leksi Security SHPK 647162
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Loti 1 - Cefazoline Sodium, Loti 21 - Diclofenac sodium, 75 mg/3ml, ampule; Loti 22 - Ketoprofen sale di lisna 4mg-2ml 302,600 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 302600
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Loti 1 - Kite reagent dhe material konsumi laboratorik pėr laboratorin biokimik - bakterologjik 487,697 Rishpallje me Lidhje Kontrate Genius SHPK 487697
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Loti 2 - Reagent pėr aparatin Benesphera dhe Icroma reader 1,005,700 Rishpallje me Lidhje Kontrate Genius SHPK 1005700
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shėrbimi i ruajtjes dhe i sigurisė fizike me roje private te ambienteve te spitalit 4,496,000 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 3261269
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje ushqime pėr nevojat spitalore 1,400,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate MB KURTI SHPK 1369900
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje barna dhe materiale mjekėsore pėr nevoja spitalore- Loti 1 - Blerje barna pėr nevojat spitalore- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit 3,119,220 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 3119221
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje barna dhe materiale mjekėsore pėr nevoja spitalore- Loti 2 - Blerje materiale mjekimi spitalore- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit 819,884 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 819884
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Blerje karburant pėr automjete dhe pėr ngrohje 480,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 480000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė Shėrbimi i ruajtjes dhe i sigurisė fizike nė Spitalin Kavajė 836,466 Lidhur Kontrata Dea Security SHPK 761836