Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Rajonal Shkodėr 69 360 272,080,761 299 245,010,168 233,827,360

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje paisje mjekesore per Spitalin Rajonal Shkoder 8,322,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 8,310,000.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje filma te ndryshem dhe solucione per imazherine 798,988 Njoftuar Fituesi Paera SHPK 596,700.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 9 Diazepam 30,240 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 29,800.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 8 Omeprazole 24,350 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 20,000.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 7 Hyoscine butylbromide 45,442 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 44,000.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 6 Calcium gluconate 46,080 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 42,600.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 5 Potassium chloride 92,970 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 90,000.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 5 Fruta,perime,zarzavate etj 113,982 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 97,272.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 5 Fruta,perime,zarzavate etj 113,982 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 97,272.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Evadim i mbetjeve urbane 788,800 Njoftuar Fituesi "KARL GEGA KONSTRUKSION" 783,000.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Riparim mirembajtje automjetesh 2,078,000 Njoftuar Fituesi KADIU SHPK 1,112,900.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Asgjesim mbetjeve farmaceutike 4,088,013 Rishpallje me Njoftim Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 3,007,530.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Riparim Mirembajtje Automjetesh‘‘ 2,078,000 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Sherbim i impianistikes 4,496,261 Rishpallje me Njoftim Fituesi Ndertuesi 2014 & Nika 876 508 leke per njesi.
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente ' per Lot 6 Blerje Gadoteric Acid (as Meglumine Salt ) Cyclolux 321,368 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 2625 leke/njesi
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 9 Lidocaine 151,200 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 151.2 leke per njesi.
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 3 Thiamine HCl (vitamine B1) 270,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 54 leke per njesi.
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 2 Pyridoxine HCl (vitamine B6) 270,000 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 54 leke per njesi.
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 1 Human Tetanus Immonuglobulin 572,778 Njoftuar Fituesi MEDICAMENTA SHPK 1,900 leke per njesi.
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 8 Paracetamol 54,768 Njoftuar Fituesi Pharma One SHPK 180 leke per njesi.
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 7 Fluconazole 7,665 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 6 Gadopentetic acid 278,250 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 5 Methotrexate 6,968 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 4 Epirubicin HCl(hydrochloride ) 28,647 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 2 Blerje kite dhe reagente specifike 4,335,750 Njoftuar Fituesi SWISSMED SHPK 566,484.50
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 1 ‘’Blerje kite,reagente dhe materiale konsumabile per laboratorin Biokimik dhe Bakterologjik’’ . 1,317,050 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 2 ‘’Blerje kite dhe reagente specifike per laboratorin’’. 4,335,750 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje shtypshkrime 1,249,999 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 2,975.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje detergjente te ndryshem 2,083,328 Njoftuar Fituesi DIMEX
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje Ushqime per vitin 2019 8,883,208 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 8,194,820.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.