Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec 39 94 118,388,513 86 106,905,217 105,767,596

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje Kite & Reagente dhe materiale laboratori 1,865,443 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje dizifektante per coronavirusin COVID-19 800,000 Njoftuar Fituesi JUPITER GROUP 775,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje Kite & Reagente dhe materiale laboratori per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Pogradec - Marreveshje Kuader me nje Operator Ekonomik fitues) - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar(12 muaj). 1,865,443 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje dizifektante per coronavirusin COVID-19. Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Blerje materiale pastrimi 730,000 Njoftuar Fituesi EURO MEGA 2010 430,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Riparim dhe mirmbajtje te mjeteve te transportit per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Pogradec.- 1,666,667 Rishpallje me Njoftim Fituesi GENCI IDRIZI Vlera e priteshme e kontratave qe mund te lidhen gjate marrveshjes kuader per 12 muaj eshte 1,666,667 leke pa TVSH.
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve Spitalore per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Pogradec 3,833,333 Rishpallje me Njoftim Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 2,936,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Sherbimi privat i sigurise fizike te Drejtorise Sherbimit Spitalor Pogradec- Marreveshje Kuader – me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 9,514,900 Njoftuar Fituesi GORA SHPK 9,480,538.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Furnizim me "Artikuj ushqimor per nevoja te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Pogradec" 3,800,000 Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 4,535.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kite & Reagent dhe materiale per laboratotrin Drejtoria e Sherbimit Spitalor Pogradec . 1,540,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 1,460,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kite & Reagent dhe materiale laboratori per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Pogradec 1,540,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 31 Neomycine sulphate + Bacitracin Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 32 Povidone Iodine Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 33 Silver Sulphadiazine Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 3 - Glucose 5% - 500 ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 - Heparine sodium Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 3 - Glucose 5% - 500 ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 - Heparine sodium Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 32 Povidone Iodine Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Mirembajtja e Objekteve Ndertimore dhe Imjanistikes per Spitalin Pogradec 2,083,333 Lidhur Kontrata REJ 18,593,847.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Evadim dhe trajtim i mbetjeve Spitalore per Spitalin Pogradec 2,220,000 Lidhur Kontrata MEDI-TEL SHPK 2,220,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Riparim dhe mirmbatje te autoambulancave ne pronesi te Drejtorise te Sherbimit Spitalor Pogradec 7,684,856 Lidhur Kontrata BARDHYL CAKE 4,208,477.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 31 Neomycine sulphate + Bacitracin Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 32 Povidone Iodine Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 2 - Sodium chloride Lidhur Kontrata Medicamenta SHPK - Edna Farma SHPK - Trimed SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 33 Silver Sulphadiazine Lidhur Kontrata TRIMED SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Riparim dhe mirmbatje te autoambulancave ne pronesi te Drejtorise te Sherbimit Spitalor Pogradec 7,684,856 Njoftuar Fituesi BARDHYL CAKE 4,208,477.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 3 - Glucose 5% - 500 ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 - Heparine sodium Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Pogradec 6,882,136 Lidhur Kontrata GORA SHPK 6,247,564.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.