Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qendra Shëndetësore Pogradec 4 10 522,920 10 522,920 522,920

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Blerje lëndë djegëse për kaldajën për nevojat e Q.SH. Pogradec 105,160 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 105,160.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Fotokopjime dhe printime 18,080 Lidhur Kontrata +Shtesë ELIVERTA KAJACKA SHPK 18,080.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Mirëmbajtje Impjanistike 20,000 Lidhur Kontrata +Shtesë ARTING SHPK 20,000.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Ruajtje objekti me roje private 131,800 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 131,800.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore 15,925 Lidhur Kontrata +Shtesë ARTING SHPK 15,925.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Shtesë prej 20% e vlerës fillestare në kontratën "Shërbimi i ruajtjes së sigurisë së objektit me roje private" për Qendrën Shëndetësore Pogradec 101,650 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 101,650.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Shtesë prej 20% e vleres fillestare në kontratën "lëndë djegëse për ngrohje" për Qendrën Shëndetësore Pogradec 81,600 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 81,600.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: "Gaz për ngrohje" 14,100 Lidhur Kontrata +Shtesë ARTING SHPK 14,100.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: "Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore" 25,005 Lidhur Kontrata +Shtesë ARTING SHPK 25,005.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: "Printime dhe fotokopjime" 9,600 Lidhur Kontrata +Shtesë ELIVERTA KAJACKA SHPK 9,600.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.