Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė 23 29 14,030,478 27 11,030,478 9,821,505

Lista e tenderave

  • < mė para
  • 1
  • mė pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Blerje ushqime pėr spitalin Pukė pėr vitin 2018 1,500,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Blerje ushqime pėr Spitalin Pukė pėr vitin 2017 1,500,000 Rishpallje e Anuluar Eglenti SHPK 921490
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Blerje medikamente e materiale mjekėsore 2,736,912 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 2400078
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė Kontrate: Blerje medikamente 112,500 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 112500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė Kontrate: Blerje medikamente 28,500 Lidhur Kontrata +Shtesė INCOMED SHPK 28500
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė Kontrate: Blerje medikamente 8,750 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 8750
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė Kontrate: Furnizim me lėndė djegėse pėr automjete Diesel (Gazoil) 580,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 580000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: Blerje medikamente 35,800 Lidhur Kontrata +Shtesė Pharma One SHPK 29833.3333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: Blerje lėndė djegėse tė lėngėt (solar) 550,000 Lidhur Kontrata +Shtesė RESULI SHPK 550000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Blerje materiale te buta 719,966 Lidhur Kontrata Blerina kapedani 719280
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Blerje medikamente dhe materiale mjekimi pėr spitalin Pukė 2,259,968 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 1880685
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Mirėmbajtje e objekteve ndėrtimore (Lyerje objekti) e spitalit Pukė 400,000 Lidhur Kontrata "BUHOTI"  327168.333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Furnizim me Medikamente 2,460,080 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 2046708.33333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "Furnizim me karburant", Loti 1 - Furnizim me Gazoil 10ppm me marzh fitimi 13-6% pa TVSH- 300,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHPK 300000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "Furnizim me karburant", Loti 1 - Furnizim me Gazoil 10ppm me marzh fitimi 13-6% pa TVSH- 162,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHPK 162000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "B5–Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, lėndė kontrasti pėr CT dhe MRI, metabolizmi dhe trakti tretės dhe psikiatria", pėr nevoja spitalore 17,250 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 17250
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "B1-Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm dhe sistemi nervor pėr nevoja spitalore" ndarė nė 27 lote 14,000 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 14000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "Blerje medikamente" 69,400 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 69400
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "Blerje medikamente" 33,636 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 33636
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "Blerje medikamente" 19,875 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 19875
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "Blerje medikamente" 97,700 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 97700
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi tė pėrgjithshme pėr nevojat spitalore (MM1)" 127,120 Lidhur Kontrata +Shtesė MONTAL SHPK - BIOMETRIC ALBANIA SHPK 127120
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale (MM2)" 115,879 Lidhur Kontrata +Shtesė OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 115879
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "Blerje medikamente" 3,480 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 3480
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "B1 -Blerje barna sistemi anti-infektive tė pergjithshme dhe sistemi nervor", pėr nevojat e spitalit 70,760 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 70760
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "B3 –Blerje barna antineoplastike dhe immunomodulatore, dermatologjike, hormonale sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese tė gjakut", pėr nevojat spitalore 15,600 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 15600
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "B9 -Blerje barna pėr nevoja spitalore" 22,932 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 22932
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "B1 -Blerje barna sistemi anti-infektive tė pėrgjithshme dhe sistemi nervor", pėr nevojat e spitalit 44,710 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 44710
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Shtesė kontrate: "B1 -Blerje barna sistemi anti-infektive tė pėrgjithshme dhe sistemi nervor", pėr nevojat e spitalit 23,660 Lidhur Kontrata +Shtesė VINIFARMA SHPK 23660
  • < mė para
  • 1
  • mė pas >