Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė 17 41 37,627,179 36 31,603,546 27,486,061

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Ruajtja, Sigurimi Fizik i objekteve/aseteve te Drejtorise se Sherbimit Spitalore Tropoje – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 3,160,218 Njoftuar Fituesi TREZHNJEVA SHPK 3,160,218.16
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Loti III-Blerje buke gruri masive 225,000 Njoftuar Fituesi 4 S 225,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Loti II-Blerje mish vici 218,750 Njoftuar Fituesi 4 S 218,750.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Loti I-Blerje artikuj Ushqime koloniale 639,583 Njoftuar Fituesi 4 S 639,220.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Ruajtja, sigurimi fizik i objekteve/aseteve tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Tropojė. Marrėveshje Kuadėr me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara me afat 12 muaj 2,916,715 Njoftuar Fituesi TREZHNJEVA SHPK 2,915,970.40
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje artikuj ushqimore per nevoja te Spitalit Tropoje 1,083,333 Lidhur Kontrata Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 1,083,325.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente 668,107 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 666,070.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Ruajtja, Sigurimi Fizik i objekteve/aseteve tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Tropojė 799,100 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 7,988.96
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje artikuj ushqimore pėr nevoja tė Spitalit Tropojė 1,083,333 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje artikuj ushqimore per nevoja te Spitalit Tropoje 1,083,333 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Shtesė kontrate: Ruajtja, Sigurimi Fizik i objekteve/aseteve tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Tropojė 261,284 Lidhur Kontrata +Shtesė TREZHNJEVA SHPK 261,284.17
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Ruajtja, sigurimi fizik i objekteve/aseteve tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Tropojė 1,800,000 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 1,306,420.83
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Ruajtja, Sigurimi Fizik i objekteve/aseteve tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Tropojė 477,466 Lidhur Kontrata SABETA SHPK 477,466.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje artikuj ushqimorė pėr nevoja tė Spitalit Tropojė - financuar nga Buxheti i Shtetit 1,083,333 Lidhur Kontrata NIRUPA 1,045,120.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr Spitalin Tropojė 1,473,000 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 1,470,001.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Shtesė kontrate: Furnizimi me lėndė djegėse Diesel D1 700,000 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 583,333.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Ruajtja me roje private dhe sigurimi fizik i objekteve/aseteve tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Tropojė dhe verifikimi i sinjalit tė alarmit 268,726 Lidhur Kontrata +Shtesė TREZHNJEVA SHPK 223,938.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Rikonstruksion i nyjeve hidrosanitare pėr Spitalin Tropojė - financuar nga Buxheti i Shtetit 1,833,334 Rishpallje me Lidhje Kontrate COMPANY RIVIERA 2008 1,782,604.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr Spitalin Tropojė- Burimi i financimit - Fondet e FSDKSH-sė 1,762,612 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 1,281,280.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Rikonstruksion i nyjeve hidrosanitare pėr Spitalin Tropojė - financuar nga Buxheti i Shtetit 6,250,000 Lidhur Kontrata HALILI 1 SHPK & SHENDELLI SHPK 4,168,646.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Ruajtja, sigurimi fizik i objekteve/aseteve tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Tropojė dhe verifikimi i sinjalit tė alarmit 1,800,000 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 1,789,073.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente 1,990,940 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr nevoja tė spitalit Tropojė- Loti 3 - Glucose, 5%-500ml, Flakon 45,614 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 45,614.40
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr nevoja tė spitalit Tropojė- Loti 9 - Hyoscine butylbromide, 20mg-1ml, Ampule 6,895 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 6,895.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr nevoja tė spitalit Tropojė- Loti 17 - Ranitidine, 50mg, Ampule 3,780 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 3,780.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje artikuj ushqimore pėr nevoja tė Spitalit Tropojė 1,083,330 Lidhur Kontrata Nazmi Murataj 1,081,440.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr nevoja tė spitalit Tropojė- Loti 1 - Prednisolone, 25mg/2ml, Ampule 34,700 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 34,700.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr nevoja tė spitalit Tropojė- Loti 2 - Glucose, 40%-10ml, Ampule 2,328 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 2,328.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr nevoja tė spitalit Tropojė- Loti 3 - Potassium chloride, 7-5%-10ml, Ampule 3,026 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 3,026.40
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Blerje medikamente pėr nevoja tė spitalit Tropojė- Loti 4 - Atropine, 0-1%-1ml, Ampule 1,440 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 1,440.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.