Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 16 46 20,801,269 32 16,465,849 17,171,766

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Trajtimi dhe evadimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore - Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat (12 muaj) 1,350,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 897,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 6 - Blerje perime. 286,000 Njoftuar Fituesi NELSA SHPK 233,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 5 - Blerje mish pule (kofsha pule). 207,500 Njoftuar Fituesi M.C Catering SHPK 150,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 4 - Blerje mish vici. 106,500 Njoftuar Fituesi M.C Catering SHPK 79,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 3 - Blerje ushqime koloniale. 344,320 Njoftuar Fituesi M.C Catering SHPK 211,060.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 2 - Blerje bylmet dhe veze. 719,683 Njoftuar Fituesi M.C Catering SHPK 540,300.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 1 - Blerje buke gruri. 150,000 Njoftuar Fituesi M.C Catering SHPK 112,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 3 Promethazine 26,450 Rishpallje me Njoftim Fituesi Alfarmakos SHPK 26,450.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 11 Papaverine hydrochloride 378,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi Alfarmakos SHPK 378,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 1 Aminophylline 123,900 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 2 Bromhexine 1,110 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 4 Caffeine sodium benzoate 4,860 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 5 Metamizole sodium 155,400 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 6 Paracetamol 5,100 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 7 Ciprofloxacine 171,800 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 8 Hyoscine butylbromide 36,000 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 9 Magnesium sulphate 57,000 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 10 Metoclopramid 53,900 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 4 Furosemide 20,310 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 20,310.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 6 Diazepam 105,700 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 101,150.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 10 Metronidazole 96,000 Njoftuar Fituesi Rejsi FARMA SHPK 94,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 11 Isoflurane 85,800 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 85,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 12 Dexamethasone 108,000 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 107,280.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 13 Potassium chloride 378,950 Njoftuar Fituesi MEDICAMENTA SHPK 378,950.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 14 Sodium chloride 2,362,500 Njoftuar Fituesi Rejsi FARMA SHPK 2,300,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 16 Calcium gluconate 91,800 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 91,800.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 20 Ranitidine 216,000 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 213,840.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Lot 21 Oxygen 414,720 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 414,720.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Blerje Ushqime tė ndryshme (ndarė nė lote). Loti 3 - blerje bulmet dhe vezė 412,000 Njoftuar Fituesi M.C Catering SHPK 366,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Blerje Ushqime tė ndryshme (ndarė nė lote). Loti 2 - Blerje mish vici 432,250 Njoftuar Fituesi M.C Catering SHPK 344,500.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.