Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 7 27 57,393,009 23 56,665,503 52,657,880

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin klinik-biokimik 353,106 Shpallur Procedura
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin biokimik per aparatin Kenza 240 ISE/ ose ekuivalent i tij 1,961,078 Lidhur Kontrata BIOMEDICA ALBANIA DISTRIBUTION 1,941,450.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Maglum 800 / ose ekuivalent i tij 6,053,565 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 6,041,900.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Nihon Coden/ ose ekuivalent i tij 3,226,000 Njoftuar Fituesi Fedos - Uppsala  3,226,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin klinik-biokimik 334,400 Anuluar Procedura
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje pajisje mjekesore 10,917,640 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 10,871,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Autonalizator Biokimik 3,000,000 Lidhur Kontrata BIOMEDICA ALBANIA DISTRIBUTION 2,935,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje medikamente mjekesore 20,000 Anuluar Procedura
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Materiale Mjekesore 1,041,000 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 953,095.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Medikamente Mjekesore 20,000 Anuluar Procedura
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 3: Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin biokimik 679,900 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 592,700.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 2: Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin klinik-biokimik 523,520 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 456,225.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 4: Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Maglum 800 5,166,300 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 5,166,300.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 1: Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Nihon Coden 4,571,800 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 4,568,400.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi per laboratorin. 827,900 Lidhur Kontrata Genius SHPK 827,900.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje ECHO Abdominale me tre Sonda. 3,317,500 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi për laboratorin, Loti 1 - financuar nga Buxheti i Shtetit dhe Autoriteti Kontraktor 2,500,000 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 2,498,790.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi për laboratorin, Loti 4 - financuar nga Buxheti i Shtetit dhe Autoriteti Kontraktor 2,190,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 2,190,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi për laboratorin, Loti 2 - financuar nga Buxheti i Shtetit dhe Autoriteti Kontraktor 510,000 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 441,370.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi për laboratorin, Loti 3 - financuar nga Buxheti i Shtetit dhe Autoriteti Kontraktor 630,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 446,400.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi per laboratorin 1,500,000 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 1,500,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi për laboratorin - Loti 1 743,800 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 743,250.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi për laboratorin - Loti 2 614,500 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 614,100.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi për laboratorin - Loti 3 1,666,000 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 1,662,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje aparat analizash për Panelin Hormonal 3,500,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Genius SHPK 3,460,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite e reagente laboratorike e ndare ne dy Lote: Loti 1 592,280 Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK 589,900.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje kite e reagente laboratorike e ndare ne dy Lote: Loti 2 932,720 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 932,100.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.