Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat 2 9 10,246,280 7 7,821,280 7,563,453

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Shërbimi i Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike me roje private 2,333,333 Lidhur Kontrata SNAJPER SECURITY  SHPK 2,253,599.40
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Shërbimi i Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike me roje private 2,186,320 Lidhur Kontrata SNAJPER SECURITY  SHPK 2,079,047.61
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Shërbimi i Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike me roje private 475,000 Njoftuar Fituesi Global security SHPK 474,679.94
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Shërbimi i Sigurimit dhe Ruajtjes fizike 158,333 Lidhur Kontrata Global security SHPK 157,001.05
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Shërbimi i Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike me roje private 1,425,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Shërbimi i ruajtjes me roje private - financuar nga Buxheti i Shtetit 1,250,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate SNAJPER SECURITY  SHPK 1,239,721.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Shërbim me Roje Private 1,298,611 Njoftuar Fituesi SNAJPER SECURITY  SHPK 1,239,721.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Shërbime të ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të Drejtorisë së Shëndetit Publik Mat 1,000,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Drejtoria e Shëndetit Publik Mat Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 119,683 Lidhur Kontrata SNAJPER SECURITY  SHPK 119,683.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.