Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë 22 123 482,368,134 96 341,113,586 216,817,381

Lista e tenderave


Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 903
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 1: Blerje reagente për kryerjen e testimeve për Covid – 19 1,108,390 Shpallur Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 2 – “Blerje materiale konsumi mjekesore rutine për kryerjen e testimeve për Covid -19 9,261,664 Shpallur Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 3 - “Blerje materiale konsumi ndihmese per sigurine dhe menaxhimin e mbetjeve infektive dhe sigurimin e transportit të mostrave të testimit Covid - 19, për nevojat e Sektorit/ laboratorit të ISHP-së” 3,714,083 Shpallur Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Sherbim me roje private - emergjence 2,288,014 Njoftuar Fituesi Nazeri 2000 SHPK 2,287,997.58
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Sherbim me roje private 6,864,035 Shpallur Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Blerje materiale dhe kite per kerkim dhe diagnostikim per laboratorin e Biologjise Molekulare, semundjeve infektive emergjente si dhe HIV, HEP, HPV, etj 8,159,500 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 8,149,500.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Lidhur Kontrata NRG SHPK 74,010 leke per njesi.
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Lidhur Kontrata NRG SHPK 74,010 leke per njesi.
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LotI 1: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Shkoder, Lezhe 9,943,883 Njoftuar Fituesi NRG SHPK 51,010.00 leke per njesi
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë blerje materiale pastrimi 109,300 Njoftuar Fituesi MURATI D SHPK 53,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Shperbim pastrim territori (largim mbeturinash dhe mbeturina laboratorike jo te demshme) te Institutit te Shendetit Publik 133,362 Njoftuar Fituesi Korsel SHPK 130,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 2 : Blerje material konsumi rutine. 2,293,237 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 1,708,500.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 1 : Blerje reagente 908,675 Njoftuar Fituesi ALMEDICAL SHPK 761,398.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LotI 4: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Vlore 30,509,969 Njoftuar Fituesi NRG SHPK 74,010 leke per njesi.
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot IV : Blerje vaksine meningokoku AC WY 434,798 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 434,790.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot III : Blerje vaksine e etheve te verdha 66,892 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 66,890.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Lidhur Kontrata NRG SHPK 52,610 leke per njesi
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Lidhur Kontrata NRG SHPK 50,410 leke per njesi
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Lidhur Kontrata NRG SHPK 50,410 leke per njesi
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Lidhur Kontrata NRG SHPK 50,410 leke per njesi
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Lidhur Kontrata NRG SHPK 52,610 leke per njesi
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot 2: Blerje material konsumi rutine 2,291,250 Anuluar Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot 1: Blerje reagente 896,108 Anuluar Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Lidhur Kontrata NRG SHPK 50,410 leke per njesi
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Lidhur Kontrata NRG SHPK 50,410 leke per njesi
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Lidhur Kontrata NRG SHPK 50,410 leke per njesi
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Depistimi i HPV-se, blerje kiteve dhe materialeve te konsumi 26,434,400 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 26,324,800.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot II: Blerje vaksine antirabike 233,319 Anuluar Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot I : Blerje Anti-rabies, immunoglobulie 695,676 Anuluar Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Lidhur Kontrata NRG SHPK 52,610 leke per njesi


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.