Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 17 83 1,701,532,635 76 1,440,318,339 1,262,138,494

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje medikamente(Albumine Humane 5 % 250 ml) 6,490,138 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK 6,490,138.40
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje kite reagente per testimin me metoden NAT(perfshire venien ne perdorim te aparateve sipas specifikimeve te DST) 68,884,000 Njoftuar Fituesi Pegasus SHPK 68,816,000.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje kite reagente per testimin me metoden NAT(perfshire venien ne perdorim te aparatit sipas specifikimeve te DST 52,224,000 Shpallur Procedura
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Lot I Qese gjaku per mbledhjen dhe perpunimin e gjakut 22,582,200 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 1,912.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Ruajtja me roje private e ambjenteve te QKTGJ 4,449,760 Njoftuar Fituesi MYRTO – SECURITY SHPK 117,617.88
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje Reagente, dhe aksesore te tjere te nevojshem per testimet ne laboratorin e agjenteve infektive 17,005,000 Njoftuar Fituesi Pegasus SHPK 17,005,000.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje Reagente dhe aksesore te tjere te nevojshem per testimet ne laboratorin e Imunohematologjise 26,415,140 Njoftuar Fituesi Laser Med SHPK
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Lot IIISete per Reveos, SpectraOptia per plazma-apheresis sistemin Mirasol per inaktivizimin viral te produkteve te gjakut dhe aksesoret ngjites per TSCD II 57,176,880 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Lot II Blerje Filtra Delekoucitare dhe Sisteme Transfuzioni 6,830,000 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Lot III "Kyveta per hemoglobinometer, solucione per Cell Counter dhe reagente te ndryshem 1,114,500 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Lot II Serume dhe reagente te ndryshem 922,080 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Lot I Blerje Materiale te ndryshme Konsumi 3,054,400 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje lengje frutash dhe keke per dhuruesit 2,210,000 Njoftuar Fituesi Eglenti SHPK
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Lot.II Reagente dhe aksesore te tjere te nevojshem per testimet ne laboratorin e Imunohematologjise 26,415,140 Shpallur Procedura
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Lot. I Blerje Reagente, dhe aksesore te tjere te nevojshem per testimet ne laboratorin e agjenteve infektive 97,430,000 Shpallur Procedura
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje kite reagente per testimin me metoden NAT(pėrfshirė venien ne pėrdorim te aparatit sipas specifikimeve te DST 65,552,000 Lidhur Kontrata Pegasus SHPK 52,224,000.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje kite reagente per testimin me metoden NAT(pėrfshirė venien ne pėrdorim te aparatit sipas specifikimeve te DST 65,552,000 Njoftuar Fituesi Pegasus SHPK 52,224,000.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje medikamente(Albumine Humane ) 4,057,351 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 4,057,350.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje medikamente(Albumine Humane ) 4,057,351 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 4,057,350.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje kite reagente per testimin me metoden NAT (pėrfshirė venien ne pėrdorim te aparatit sipas specifikimeve te DST). 13,496,000 Lidhur Kontrata Pegasus SHPK 13,496,000.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje kite reagente per testimin me metoden NAT(pėrfshirė venien ne pėrdorim te aparatit sipas specifikimeve te DST) 13,496,000 Njoftuar Fituesi Pegasus SHPK 13,496,000.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve infekte spitalore 3,200,000 Lidhur Kontrata MEDI-TEL SHPK 3,200,000.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Ruajtje me roje private e ambjenteve tė QKTGJ 4,105,231 Njoftuar Fituesi FIRDEUS SECURITY SHPK
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje Serume dhe Reagente te Ndryshem 1,515,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 1,369,980.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje kite reagente per testimin me metoden NAT(pėrfshirė venien ne pėrdorim te aparatit sipas specifikimeve te DST). 11,500,000 Lidhur Kontrata Pegasus SHPK 11,500,000.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Ruajtja me roje private e ambienteve tė QKTGJ-sė 342,103 Lidhur Kontrata S.S.X SHPK 342,102.62
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje kite reagente per testimin me metoden NAT(pėrfshirė venien ne pėrdorim te aparatit sipas specifikimeve te DST) 78,200,000 Anuluar Procedura
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Blerje medikamente (Albumine Humane 5 % 250 ml) 2,548,106 Rishpallje e Anuluar
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Loti 3 - Sete pėr OrbiSac system, SpectraOptia pėr plazma-apheresis sistemin Mirasol pėr inaktivizimin viral tė produkteve tė gjakut dhe aksesoret ngjitės pėr TSCD II 50,728,000 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 50,290,220.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Loti 2 - Blerje Filtra Delekoucitare dhe Sisteme Transfuzioni 10,079,080 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 8,707,520.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.