Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Psikiatrik Elbasan 25 98 495,634,201 93 494,624,464 480,471,067

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Mirembajtje e rrjetit Elektrik dhe sistemit te ngrohjes 6,878,784 Rishpallje me Njoftim Fituesi FLONJA SHPK 823,497 leke per njesi
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan SHERBIM I RUAJTJES ME ROJE PRIVATE 3,222,097 Njoftuar Fituesi Nazeri 2000 SHPK 3,160,218.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje lende djegese per ngrohje (briket pellet) 18,891,600 Njoftuar Fituesi FA & BI SHPK 18,843,160.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Lot 2 Cefazoline
151,874 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 142,500.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Lot 6 Clopidogrel 25,830 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 15,200.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Lot 11 Glibenklamid 17,700 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 13,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Loti 19 Enalapril 21,600 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 15,700.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Lot 3 Ciprofloxacine
16,480 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 13,800.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Lot 5 Folik acid 11,280 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 10,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Lot 10 Vitamin B12
10,600 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 10,600.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 24 Diclofenac
2,800 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 2,800.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Lot 4 Acetylsalicilik acid
18,600 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 16,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Lot 8 Glukoze
29,150 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 29,150.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Lot 9 Glukoze 10%
13,561 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 13,500.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Lot 12 Metformin
37,400 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 30,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Lot 13 Metformin
19,200 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 150,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 14 Vitamin C
81,000 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 81,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 15 Clonazepan
14,730 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 14,400.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 17 Lorazepan
170,100 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 156,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 18 Atenolol
24,800 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 22,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 20 Isosorbite dinitrate
2,920 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 2,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 22 Propafenon
7,440 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 6,800.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 23 Spironalacone
7,560 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 7,560.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 25 Diazepam
265,500 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 210,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 26 Metanizole sodium
6,747 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 6,747.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 27 Carbamazepine
351,000 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 300,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 28 Chlordiazepoxide
36,180 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 36,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 30 Quetiapine
95,690 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 184,000.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 31 Haldol depo
185,096 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 89,500.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje medikamente.
Loti 32 Propanolol
4,500 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 4,500.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.