Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Spitali Psikiatrik Vlorë 31 94 585,916,511 86 410,732,600 395,643,656

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje Medikamentesh 1,148,474 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  1,109,374.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Materiale Pastrimi 339,404 Njoftuar Fituesi MURATI D SHPK 223,000.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Mirembajtje pajisjeve elektronike 399,999 Njoftuar Fituesi  EURO INFORM  199,900.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbim gjelberimi 389,051 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 225,000.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Loti 1 Biokimik, koagulim dhe mjete pune 1,000,000 Lidhur Kontrata BIOMEDICA ALBANIA DISTRIBUTION 992,000.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Loti 2 Hemokrom 267,200 Lidhur Kontrata Genius SHPK 267,200.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbimi pastrimit te ambienteve te brendshem dhe te jashtem 6,411,665 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 6,406,235.92
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbimi i lavanderise dhe zevendesimi me inventar te imet per nevoja te SPV 108,365,662 Njoftuar Fituesi AGS SHPK 106,187,633.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbimi i lavanderise dhe zevendesimi me inventar te imet -emergjence 2 muaj 4,482,345 Lidhur Kontrata AGS SHPK 4,470,551.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbim Kateringu per nevoja te Spitalit Psikiatrik Vlore MK 48 muaj 166,856,450 Rishpallje e Anuluar
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje medikamente 947,841 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  946,092.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje Kite dhe Reagente - Hemokromin”, për nevoja të Spitalit Psikiatrik “Ali Mihali” Vlorë 309,720 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 309,720.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje Medikamente 947,841 Anuluar Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje Kite dhe Reagent Loti 2, Hemokromi 309,720 Anuluar Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Evadim Mbetje Urbane 1,164,496 Rishpallje me Njoftim Fituesi DUKA SHPK 1,156,086.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Mirembajtjen e kaldajave, kondicionereve dhe cillerave 1,642,800 Lidhur Kontrata Jonian Zaimi 1,591,300.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje Kite dhe reagent Loti 1 Biokimik+Koagulim 982,900 Lidhur Kontrata BIOMEDICA ALBANIA DISTRIBUTION 980,000.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje Kite dhe Reagent Loti 2 Hemokromi 309,720 Anuluar Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Evadimi i mbetjeve të rrezikshme për nevoja të Spitalit Rajonal Vlorë 9,077,519 Njoftuar Fituesi ECO RICIKLIM
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Mirëmbajtjen e kaldajave, kondicionereve dhe chillerave 1,285,300 Lidhur Kontrata Jonian Zaimi 1,269,500.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Shërbimi i ruajtjes me roje private Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 36 muaj 32,299,978 Lidhur Kontrata STAR SECURITY &ServiceAULONA –POL 1 SHPK 32,296,631.23
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 32 Povidone Iodine Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore, impiantistikës pajisjeve te hotelerise 2,573,764 Rishpallje me Lidhje Kontrate LAZAJ 2002 SHPK 2,268,650.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Shërbimi i ruajtjes me roje private (Emergjencë) Lidhur Kontrata STAR SECURITY Service 914,333.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 3 - Glucose 5% - 500 ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 2 - Sodium chloride Lidhur Kontrata Medicamenta SHPK - Edna Farma SHPK - Trimed SHPK
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Loti 2 Kite dhe reagente per laboratorin Hemokromin 166,800 Lidhur Kontrata Genius SHPK 166,720.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Loti 1 Kite dhe reagente per laboratorin Biokimik+Koagulim dhe mjete 758,300 Lidhur Kontrata BIOMEDICA ALBANIA DISTRIBUTION 753,900.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore, impiantistikës pajisjeve te hotelerise 2,565,562 Anuluar Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Evadim i Mbetjeve Urbane për nevoja të Spitalit Psikiatrik “Ali Mihali” Vlorë 987,278 Lidhur Kontrata DUKA SHPK 976,262.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.