Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Sarandė 34 181 108,980,285 167 83,067,530 72,242,500

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Blerje lende djegese per ngrohje Pellet 2,804,760 Njoftuar Fituesi AIVINI 2,804,760.00
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje privat te godinave dhe e ambienteve rrethuese te Drejtoris e Sherbimit Spitalor Sarande 3,240,593 Shpallur Procedura
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 2- Blerje mish pule dhe djathe fete 609,000 Rishpallur Prokurimi
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 1 - Blerje artikuj Ushqime koloniale 453,500 Shpallur Procedura
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 3 - Blerje buke gruri masive 169,065 Shpallur Procedura
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 1 Anti-infektive te pergjithshem Ceftazidime 1 gram Flakon/ Ampule 21,112 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 2 Anti-infektive te pergjithshem Ceftriaxone 1 gram Flakon/ Ampule 20,626 Njoftuar Fituesi Rejsi FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 3 Anti-infektive te pergjithshem Cefuroxime 1500 mg Flakon/ Ampule 95,680 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 4 Anti-infektive te pergjithshem Cefuroxime 750 mg Flakon/ Ampule 52,286 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 5 Anti-infektive te pergjithshem Ciprofloxacine 200mg/100ml Flakon/ Ampule 32,399 Njoftuar Fituesi Rejsi FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 6 Anti-infektive te pergjithshem Gentamicin sulphate 80 mg/2 ml Flakon/ Ampule 15,264 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 7 Anti-infektive te pergjithshem Sulfamethoxazole + Trimethoprim 400mg + 80mg Tablete/ Kapsule 601 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 8 Anestezi Reanimacion Oxygen Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar Litra 518,400 Njoftuar Fituesi GTS SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 9 Barna dermatologjike Povidone Iodine 10%- 1000 ml Flakon/ Ampule 22,680 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA 
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 10 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Dexamethasone 4 mg/1 ml Flakon/ Ampule 10,800 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 11 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Prednisolone 25 mg/2ml Flakon/ Ampule 409,860 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 12 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acetylsalicylic acid 100 mg Tablete/ Kapsule 1,116 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 13 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acetylsalicylic acid 500 mg Tablete/ Kapsule 458 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 14 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Clopidogrel 75 mg Tablete/ Kapsule 936 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 15 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Bemiparine sodium 3500 UI Shiringe e para pergatitur 51,063 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 16 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Dalteparine sodium 5000UI Shiringe e para pergatitur 47,388 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 17 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Mannitol 20%-250 ml Flakon/ Ampule 111,330 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 18 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Potassium chloride 0.075 gr-10 ml Flakon/ Ampule 11,660 Njoftuar Fituesi MEDICAMENTA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 19 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium bicarbonate 0.84 gr -10 ml Flakon/ Ampule 15,743 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 20 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium chloride 0.9% - 500 ml Flakon/ Ampule 141,795 Njoftuar Fituesi Rejsi FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 21 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium chloride 0.9% - 250 ml Flakon/ Ampule 515,034 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 22 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 500 ml Flakon/ Ampule 69,003 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 23 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 5% -250 ml Flakon/ Ampule 360,960 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 24 Metabolizmi dhe trakti tretes Hyoscine butylbromide 20 mg - 1ml Flakon/ Ampule 14,316 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 25 Metabolizmi dhe trakti tretes Metoclopramid 10mg-2ml Flakon/ Ampule 4,641 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës, mbështetet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.