Open Procurement Albania

B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm për nevoja spitalore, ndarë në Lote. Loti 1 - Amikacine

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat
Objekti i Tenderit B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm për nevoja spitalore, ndarë në Lote - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 1 - Amikacine (Blerje e Përqëndruar nga Ministria e Shëndetësisë për 40 Institucione spitalore)
Nr. Reference REF-68187-02-17-2017
Vlera / Fondi Limit 172 575,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-02-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2017
Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues CFO FARMA - INCOMED - TRIMED
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TRIMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 172 575,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-04-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 207 090,00
  Data e lidhjes se kontrates 03-05-2017
  Kohezgjatja e kontrates 15-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Janë s'kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm: CFO Pharma Shpk
  1. Licensa e leshuar nga QKB eshte license e revokuar pas kontrollit te bere ne faqen zyrtare te Qendres Kombetare te Biznesit (www.qkb.gov.al) , gjithashtu e konfirmuar kjo dhe nga vete institucioni.
  2. Per faturat tatimore te paraqitura nuk jane te dukshme mallrat e shitura dhe gjithashtu ka shkelje nga subjekti CFO Pharma pasi jane bere pagesa me para kesh ne dore per vlera te tilla qe kalojne Shumen e 300.000 lekeve ne kundershtim me udhezimin nr.24, neni 59 "PËR PROCEDURAT TATIMORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË, i ndryshuar"
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRIMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRIMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRIMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRIMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Shpallja e Fituesit Formulari i njoftimit të fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.23 - Dt.12-06-2017

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.