Open Procurement Albania

Shërbimi Mirëmbajtjes së Objekteve Ndërtimore në SUT, Marrëveshje Kuadër me një Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i kontratës

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Shërbimi i mirëmbajtjes së Objekteve Ndërtimore në SUT, Marrëveshje Kuadër me një Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i kontratës
Nr. Reference REF-41292-01-22-2018
Vlera / Fondi Limit 5 829 264,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-01-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-02-2018
Data e mbajtjes se tenderit 02-02-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Meni SHPK
DIMENSION CONSTRUCTION SHPK & JUNIK SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 453 586,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-05-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa dhe ka marre pergjigje me vendimim te K.P.P.me nr .241 date 25-04-2018.
  Operatori Meni SHPK eshte shpallur fitues sipas vendimit te K.P.P.me nr .241 date 25-04-2018.
  Komisioni i Prokurimit Publik vendosi te anullojë vendimin e KVO-së mbi kualifikimin e Bashkimit te Operatoreve “Dimension Construction” SHPK & “Junik” SHPK dhe të korrigjojë shkeljet, duke e skualifikuar këtë bashkim operatorësh ekonomik.
  Arsyeja e skualifikimit ishte sepse Operatori ekonomik DIMENSION CONSTRUCTION nuk ka bere gabim aritmetik ne oferten e tij, hedhur ne sistem per kete tender, por ka nderhyre, modifikuar oferten e tenderuar sipas shtojces 11 të DT, konkretisht ka ndryshuar, modifikuar sasine ne zerin 33 dhe 162 te formularit te ofertes.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar i Traumës REF-41292-01-22-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Shërbimi Mirëmbajtjes së Objekteve Ndërtimore në SUT, Marrëveshje Kuadër me një Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i kontratës

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
  • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

  Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
  Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
  Objekti i Tenderit Shërbimi i mirëmbajtjes së Objekteve Ndërtimore në SUT, Marrëveshje Kuadër me një Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i kontratës
  Nr. Reference REF-41292-01-22-2018
  Vlera / Fondi Limit 5 829 264,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit te Tenderit 23-01-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-02-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 02-02-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues 2
  Operatore Konkurues Meni SHPK
  DIMENSION CONSTRUCTION SHPK & JUNIK SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 453 586,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-05-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 4 000 012,00
  Data e lidhjes se kontrates 23-05-2018
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa dhe ka marre pergjigje me vendimim te K.P.P.me nr .241 date 25-04-2018.
  Operatori Meni SHPK eshte shpallur fitues sipas vendimit te K.P.P.me nr .241 date 25-04-2018.
  Komisioni i Prokurimit Publik vendosi te anullojë vendimin e KVO-së mbi kualifikimin e Bashkimit te Operatoreve “Dimension Construction” SHPK & “Junik” SHPK dhe të korrigjojë shkeljet, duke e skualifikuar këtë bashkim operatorësh ekonomik.
  Arsyeja e skualifikimit ishte sepse Operatori ekonomik DIMENSION CONSTRUCTION nuk ka bere gabim aritmetik ne oferten e tij, hedhur ne sistem per kete tender, por ka nderhyre, modifikuar oferten e tenderuar sipas shtojces 11 të DT, konkretisht ka ndryshuar, modifikuar sasine ne zerin 33 dhe 162 te formularit te ofertes.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.22 - Dt.04-06-2018

  Shërbimi Mirëmbajtjes së Objekteve Ndërtimore në SUT, Marrëveshje Kuadër me një Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i kontratës

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
  • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

  Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
  Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
  Objekti i Tenderit Shërbimi i mirëmbajtjes së Objekteve Ndërtimore në SUT, Marrëveshje Kuadër me një Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i kontratës
  Nr. Reference REF-41292-01-22-2018
  Vlera / Fondi Limit 5 829 264,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit te Tenderit 23-01-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-02-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 02-02-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues 2
  Operatore Konkurues Meni SHPK
  DIMENSION CONSTRUCTION SHPK & JUNIK SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 453 586,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-05-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 544 291,60
  Data e lidhjes se kontrates 08-05-2018
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa dhe ka marre pergjigje me vendimim te K.P.P.me nr .241 date 25-04-2018.
  Operatori Meni SHPK eshte shpallur fitues sipas vendimit te K.P.P.me nr .241 date 25-04-2018.
  Komisioni i Prokurimit Publik vendosi te anullojë vendimin e KVO-së mbi kualifikimin e Bashkimit te Operatoreve “Dimension Construction” SHPK & “Junik” SHPK dhe të korrigjojë shkeljet, duke e skualifikuar këtë bashkim operatorësh ekonomik.
  Arsyeja e skualifikimit ishte sepse Operatori ekonomik DIMENSION CONSTRUCTION nuk ka bere gabim aritmetik ne oferten e tij, hedhur ne sistem per kete tender, por ka nderhyre, modifikuar oferten e tenderuar sipas shtojces 11 të DT, konkretisht ka ndryshuar, modifikuar sasine ne zerin 33 dhe 162 te formularit te ofertes.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.03 - Dt.21-01-2019


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.