Open Procurement Albania

Shërbimi privat i sigurisë fizike të DSHS-Mirditë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë
Objekti i Tenderit Shërbimi privat i sigurisë fizike të DSHS-Mirditë
Nr. Reference REF-51124-02-23-2018
Vlera / Fondi Limit 3 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-02-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-03-2018
Data e mbajtjes se tenderit 08-03-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues ARBERI –KOMPANI-1
NAZERI-2000
AULONA-POL-1
EUROGJICI -SECURITY
MINATORI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARBËRI -COMPANI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 915 970,40
  Data e shpalljes se fituesit 08-08-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. MINATORI
  a. Formulari i ofertes nuk është dorzuar në emer të Bashkimit të operatoreve 2LX dhe Minatori por emri i ofertuesit është Minatori SHRSF në kundershtim kjo me nenin 74 të VKM nr 914 date 29.12.2014 “ Për miratimin e rregullave te prokurimit Publik “ të ndryshuar.
  b. Subjekti Minatori nuk ka provuar se disponon Aktin e Miratimit të Qendrës së Kontrollit, miratuar nga Policia e Shtetit në Qarkun ku ushtron aktivitetin SHPSF kriter ky i kerkuar ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë REF-51124-02-23-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.32 - Dt.13-08-2018
  Lidhja e Kontrates

  Shërbimi privat i sigurisë fizike të DSHS-Mirditë

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
  • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë
  Objekti i Tenderit Shërbimi privat i sigurisë fizike të DSHS-Mirditë
  Nr. Reference REF-51124-02-23-2018
  Vlera / Fondi Limit
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit te Tenderit 26-02-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-03-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 08-03-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues 5
  Operatore Konkurues ARBERI –KOMPANI-1
  NAZERI-2000
  AULONA-POL-1
  EUROGJICI -SECURITY
  MINATORI
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARBËRI -COMPANI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 08-08-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 370 883,00
  Data e lidhjes se kontrates 10-08-2018
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. MINATORI
  a. Formulari i ofertes nuk është dorzuar në emer të Bashkimit të operatoreve 2LX dhe Minatori por emri i ofertuesit është Minatori SHRSF në kundershtim kjo me nenin 74 të VKM nr 914 date 29.12.2014 “ Për miratimin e rregullave te prokurimit Publik “ të ndryshuar.
  b. Subjekti Minatori nuk ka provuar se disponon Aktin e Miratimit të Qendrës së Kontrollit, miratuar nga Policia e Shtetit në Qarkun ku ushtron aktivitetin SHPSF kriter ky i kerkuar ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë REF-51124-02-23-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.32 - Dt.13-08-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.35 - Dt.03-09-2018


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.