Open Procurement Albania

Marrje ambjenti me qera për magazinim për nevoja të Agjencisë Kombëtare të Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore.

Autoritet Prokurues Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM)
Institucion Kontraktues Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM)
Objekti i Tenderit Marrje ambjenti me qera për magazinim për nevoja të Agjencisë Kombëtare të Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore.

Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, për shkak të lirimit të sheshit të ndërtimit dhe fillimit të punimeve për “Rikonstruksion dhe shtesë të godinës së AKBPM-së”, kërkon të marrë ambjent me qera për sistemim dhe magazinim të vlerave dokumentacioni, me të dhënat si vijon:

KRITERE TË PËRGJITHSHME PËR OBJEKTIN QË DO TË MERRET ME QIRA:
• Objekti që do të merret me qira duhet të jetë i përshtatshëm për ambjente magazinimi pa pasur nevojë për ndërhyrje të mëtejshme për punime rikonstruksioni apo përshtatje nga ana e qiramarrësit.
Objekti duhet të ketë:
- Akses të pavarur i lidhur me rrugën;
- Dyer funksionale (të brendshme nëse ka) minimalisht një derë funksionale me jashtë, me çelës dhe të sigurt;
- Dritare funksionale, të mbrojtura me grila për reduktimin e dritës natyrale ose të veshura me qese mbrojtëse që nuk lejojnë fushëpamje nga jashtë objektit;
- Në rast se objekti është i pozicionuar në katet e poshtme (bodrume) të siguruara me zgara hekuri të vendosura në pjesën e jashtme;
- Objekti nuk duhet të ketë prani lagështie, muret duhet të jenë të suvatuara dhe të lyera;
- Ambjenti të ketë fikse zjarri që mbulojnë sipërfaqen e objektit;
- Të ketë energji elektrike dhe rrjet të brendshëm shpërndarje dhe komandimi (priza dhe celësa) dhe të sigurojë ndricim të bollshëm.

•Objekti që do të merret me qira, duhet të ketë një sipërfaqe jo më pak se 200 m dhe jo më shumë se 300 m2.

•Objekti që do të merret me qira duhet të vihet në dispozicion të qiramarrësit (AKBPM-së) nga data e lidhjes së kontratës, me afat deri në 1(një) vit, me kusht që të zgjidhet ose të ndërpritet me kërkesën e AKBPM pa penalitet, në rast të përfundimit më shpejt të punimeve dhe zhvendosjes së dokumentacionit në ambjentet e rikonstruktuara. Qiramarrësi do të njoftojë me shkrim 30 ditë përpara qiradhënësin për ndërprerjen e kontratës.
• Qiradhënësi do të jetë përgjegjës për riparimin e çdo defekti në sistemin elektrik, dhe hidraulik (nëse ka).
• Qiradhënësi është i detyruar t’i ofrojë qiramarrësit kushtet për sigurimin fizik të dokumentacionit të sistemuar dhe lënë në ruajtje në objektin që kërkohet për marrje me qira.
• Objekti/ambjenti me qira preferohet të jetë me vendndodhje deri ne 2(dy) km nga vendodhja aktuale e inst itucionit me adresë: Rruga “Aleksandër Moisiu”, Nr.84, Instituti i Shëndet it Publik, Tiranë.
Nr. Reference
cmimi Dysheme Leke
Lloji i Kontrates Publike Marrje me Qera
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.52 - Dt.31-12-2018
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.