Open Procurement Albania

Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan dhe qendrat ne varesi te tij

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Spitali Psikiatrik Elbasan
Objekti i Tenderit Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan dhe qendrat ne varesi te tij
Nr. Reference REF-50034-02-11-2020
Vlera / Fondi Limit 268 475 020,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 30-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1) KEVIN KONSTRUKSION SHPK
2) Olta SHARRA PF dhe DION-AL SHPK
3) SORI-AL SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Olta SHARRA PF - DION-AL SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 268 374 280,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-07-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa:
  •Marrë përgjigje: vendim i KSHA-së me nr. 745/2 date 18.05.2020;
  • Vendim i Komisionit të Prokurimit Publik nr.210/2020 me datë 17.06.2020 protokolluar në ABP datë 22.06.2020 nr 1155prot. Njoftimi i Klasifikimit pas rivlerësimit është bërë në datë 22.06.2020.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “KEVIN KONSTRUKSION” SHPK;
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur ofertë ekonomike si dhe asnjë prej dokumenteve të kërkuara në DT.

  2. “SORI-AL” SHPK; • “Në zbatim të Vendimit nr. 210/2020 me datë 17.06.2020 të Komisionit të Prokurimit Publik”

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Sipas shtojces 2 te dates 06-04-2020 , Afati kohor për pranimin dhe hapjen e tenderëve,eshte shtyre deri më 21.04.2020 sepse jane modifikuar dokumentat e tenderit.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-50034-02-11-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Shtojca 1 date 10-03-2020


  Shtojca 1 date 06-04-2020

  Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues
  Objekti i Tenderit Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan
  Nr. Reference REF-35062-09-04-2019
  Vlera / Fondi Limit 129 325 362,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 06-09-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-09-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 30-09-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Për shkaqe që dalin jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe të paparashikueshme në kohën e fillimit të procedurës së prokurimit, duke respektuar parimet e barazisë dhe të transparencës, sipas përcaktimit në rregullat e prokurimit publik.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr. 47 datë 25 Nëntor 2019


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.