Open Procurement Albania

Blerje Karburanti

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër
Objekti i Tenderit Blerje Karburanti
Nr. Reference REF-36704-09-23-2019
Vlera / Fondi Limit 1 316 667,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-09-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-10-2019
Data e mbajtjes se tenderit 04-10-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues A&T Shpk - OLSI Shpk
DAS OIL Shpk - EROIL Shpk
FLADY PETROLEUM Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLADY PETROLEUM
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7.49% marzh fitimi.
  Data e shpalljes se fituesit 25-10-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 580 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 30-10-2019
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Bashkimi i Operatoreve A&T Shpk dhe Olsi Shpk nuk permbush kriterin per kapacitetin teknik sipas pikes 2.3 pika 3). Ne DST specifikohet qe "Operatori ekonomik duhet të kete të pakten një pike tregetimi karburanti , me pakice brenda territorit adminsitrativ te qytetit te Gjirokastres te vertetuar me nje nga format e disponimit sipas Kodit Civil ( akt pronesie ose kontrate noteriale qeraje). Pika e karburantit te jete e pasqyruar ne ekstraktin e QKB të operatorit ekonomik pjesemares ne tender). Afati i kontratës së qerasë detyrimisht duhe të përfshijë të gjithë periudhën e kohëzgjatjes së tenderit". Operatori A&T ka paraqitur vetem nje kontrate bashkepunimi.

  2. OE “DAS” sh.p.k, pjese e bashkimit te operatoreve “EROIL sh.a dhe DAS sh.p.k” nuk ka paraqitur Autorizim ose Leje per tregetim ne emer te njerit prej subjekteve pjesemarese ne mareveshjen e bashkepunimit. Ne sistemin elektronik eshte paraqitur Autorizimi per tregetimin me pakice te karburanteve Lendeve djegese ne emer te Shoqerise “Gardhiq Kontruksion” shpk me administrator Z. Sadush Bime. Ky autorizim nuk eshte i vlefshem masi sipas pikes 5 te kartonit te autorizimit thuhet : - Maresi i autorizimit eshte i detyruar te dorezoje kete autorizim prane ketij organi ne rast se ndryshon pronesine e ketij stacioni ose ka ndryshime te destinacionit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 44 datë 04 Nentor 2019
  Lidhja e Kontrates Nr. 47 datë 25 Nëntor 2019


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.