Open Procurement Albania

Shërbimi i mirëmbajtjes së autoambulancave të Shërbimit të Urgjencës Ambulatore dhe SUT

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Shërbimi i mirëmbajtjes së autoambulancave të Shërbimit të Urgjencës Ambulatore dhe SUT
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 975 247,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 05-09-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-09-2016
Data e mbajtjes se tenderit 13-09-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë prej Operatorëve Ekonomike nuk është kualifikuar - nuk plotësojnë kriteret e përgjithshme dhe të vecanta të kualifikimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.35 - Dt.05-09-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.39 - Dt.03-10-2016

  Shërbimi i mirëmbajtjes së autoambulancave të Shërbimit të Urgjencës Ambulatore dhe SUT

  Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
  Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
  Objekti i Tenderit Shërbimi i mirëmbajtjes së autoambulancave të Shërbimit të Urgjencës Ambulatore dhe SUT
  Nr. Reference
  Vlera / Fondi Limit 975 247,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 08-08-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-08-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 15-08-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnje prej operatorëve ekonomike nuk është kualifikuar sepse nuk plotësojnë kriteret e përgjithshme dhe të vecanta të kualifikimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.31 - Dt.08-08-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.35 - Dt.05-09-2016

  Shërbimi i mirëmbajtjes së autoambulancave të Shërbimit të Urgjencës Ambulatore dhe SUT

  Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
  Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
  Objekti i Tenderit Shërbimi i mirëmbajtjes së autoambulancave të Shërbimit të Urgjencës Ambulatore dhe SUT
  Nr. Reference
  Vlera / Fondi Limit 975 247,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 13-06-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-06-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 20-06-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 15-05-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk i ka plotësuar kriteret e vecanta të kualifikimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.13-06-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.27 - Dt.11-07-2016


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.