Open Procurement Albania

Kryerja e shërbimit të Ruajtjes së sigurisë me Roje Private në SUT

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Kryerja e shërbimit të ruajtjes së sigurisë me roje private në SUT - vënë në dispozicion nga Buxheti i shtetit
Nr. Reference REF-64754-12-27-2016
Vlera / Fondi Limit 20 055 491,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 28-12-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-01-2017
Data e mbajtjes se tenderit 20-01-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Procedura anulohet nga KPP për arsye se: Autoriteti kontraktor ka shkelur parimin e transparencës dhe barazisë në barazi në trajtimin e kërkesave dhe të detyrimeve, që u ngarkohen ofertuesve si dy ndër parimet kryesore të zhvillimit të procedurave të prokurimit parashikuar nga neni 2 i ligjit nr.9643 datë 20.11.2006 "Për Prokurimin Publik" të ndryshuar, si edhe në zbatim të nenit 64, pika 2 gërma "ç" dhe nenit 24 gërma "dh" të ligjit nr.9643 dt.20.11.2006 "Për Prokurimin Publik", i ndryshuar, i cili parshikon se "Autoriteti kontraktor anulon procedurën e prokurimit vetëm: dh) kur Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin, sipas parashikimit të shkronjave "b" dhe "ç" të pikës 3 të nenit 64 të këtij ligji. K.P.P. gjykon se referuar arsyetimit të mësipërm, për shkak të problematikës së shfaqur nuk mund të gjykohet mbi pretendimet e operatorëve ekonomikë ankimues, por autoriteti kontraktor duhet të anulojë procedurën e mësipërme të prokurimit dhe në rishpalljen e saj të mbajë në konsideratë konstatimet e mësipërme.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.14 - Dt.10-04-2017


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.