Open Procurement Albania

Blerje lëndë djegëse për ngrohje (pelet) për nevoja të Spitalit Rajonal Dibër për vitin 2017

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Objekti i Tenderit Blerje lëndë djegëse për ngrohje (pelet) për nevoja të Spitalit Rajonal Dibër për vitin 2017
Nr. Reference REF-74162-03-27-2017
Vlera / Fondi Limit 7 190 208,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-04-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-04-2017
Data e mbajtjes se tenderit 07-04-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues IGMA SHPK
ARJAN A SHPK
SULOLLARI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • IGMA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 190 208,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-04-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 8 628 249,60
  Data e lidhjes se kontrates 02-05-2017
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar:
  1. SULOLLARI SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike si dhe nuk ka paraqitur asnje dokumentacionin ligjor te kerkuar nga autoriteti prokurues per kualifikim (pervec QKB).
  2. ARJAN - A
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk plotesoni piken 1 te Kerkesave te Vecanta per Kualifikim Përsa i përket aftësisë teknike e profesionale... lidhur me furnizime te ngjashme dhe me faturat tatimore te paraqitura nuk ploteson vleren jo me pak se 40 % te vleres qe prokurohet te ekzekutuara tre vitet e fundit, pasi faturat e paraqitura jane te parregullta
  b) Nuk plotesoni piken 2 te Kerkesave te Vecanta per Kualifikim "Përsa i përket aftësisë teknike e profesionale..." lidhur me dokumentacionin te automjeit per transport telendes djegese pellet biomase. Mjeti me targe AA244DG nuk ka te shoqeruar taksat e mjetit, sic kerkohet ne kerkesen per kualifikim pika 2. c) Nuk plotesoni piken3 te Kerkesave te Vecanta per Kualifikim "Përsa i përket aftësisë teknike e profesionale..." lidhur me kontrate furnizimi noteriale me prodhues te lendes djegese pellet biomase. Kontrata e paraqitur nuk eshte noteriale dhe e perkthyer ne gjuhen shqipe si dhe nuk ka te shoqeruar certifikatat ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, ISO 39001:2012, PAS 99:2012 në emer te prodhuesit, te percaktuar ne piken 3. d) Nuk plotesoni piken 4 te Kerkesave te Vecanta per Kualifikim "Përsa i përket aftësisë teknike e profesionale...", lidhur me 3 (tre) cope kaldaja 480-500 KW, ne dokumentacionin e paraqitur ne tender nga ana juaj nuk jane paraqitur 3 kaldaja me pellet sipas specifikimeve teknike te percaktuara ne piken 4 te kritereve te vecanta per kualifikim. e) Nuk plotesoni piken 5 te Kerkesave te Vecanta per Kualifikim "Përsa i përket aftësisë teknike e profesionale...", lidhur me 3 (tre) cope djegës/bruciator me pellet, ne dokumentacionin e paraqitur ne tender nuk jane paraqitur 3 djeges/bruciator me pellet sipas specifikimeve teknike te percaktuara ne piken 5 te kritereve te vecanta per kualifikim. f) Nuk keni paraqitur shtojcen 4 "Lista e informacionit kofidencial", e parashikuar nga ana jone ne DST (ne faqen 19), ku thuhet (shtojce per tu plotesuar nga operatori ekonomik).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.13 - Dt.04-03-2017
  Shpallja e Fituesit Nr.17 - Dt.02-05-2017
  Lidhja e Kontrates Nr.18 - Dt.08-05-2017


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.