Open Procurement Albania
Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
236 1439 6,164 84,057,571,054 4,658 57,288,836,083 52,761,414,261

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Tonera, Bojera Printeri 60,034,800 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 38,597,810
Sh.A Posta Shqiptare Filiali Tirane RIKONSTRUKSION I ZYRAVE POSTARE: NR.19, VAQARR, KRRABË, NDROQ, KASHAR, TË FILIALIT TË POSTËS SH.A. TIRANË. 7,150,354 Lidhur Kontrata ARKONSTUDIO SHPK 6,998,868
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Aksesore per mirembajtje te rrjeteve TM, Kabinave TM/TU dhe rrjeteve TU 64,929,720 Njoftuar Fituesi R&R KOMPANI 63,557,000
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndërtimi i linjës së re 110 kV, dopjo qark, Elbasan – Cërrik 211,100,100 Lidhur Kontrata “ENCOAL” sh.p.k & “VËLLEZËRIT HYSA” sh.p.k & “EMC GROUP” sh.p.k 209,396,821
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane LOTI II : BLERJE GAZOIL 10 PPM DIEZEL PËR AUTOMJETET E KESH SH.A 23,699,216 Lidhur Kontrata KASTRATI 23,699,216
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane LOTI I: BLERJE BENZINE UNL 10PPM PËR AUTOMJETET E KESH SH.A 1,013,004 Lidhur Kontrata KASTRATI 1,013,004
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Upgrade në infrastrukturën aktuale dhe mirembajtje te Data Center ne Primacy Site dhe DR Site 184,775,000 Lidhur Kontrata ALBITAL - CANON & S & T ALBANIA 181,000,000
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim 2(dy) transformatorëve të thatë me fuqi S=500 KVA, tension 13.8/04 KV, për nevojat vetjake të agregatëve ne HEC Koman 11,950,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mjete didaktike 1,700,000 Lidhur Kontrata Adenis Kastrati 1,633,500
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore Blerje Asfaltobeton 12,500,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Riparimi i dëmtimeve të turbinave te AGI dhe AG3 në Hec Fierzë dhe rehabilitim i dëmtimeve të turbinave të 5 (pesë) agregateve në HEC Vau i Dejës". 49,806,888 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Zgjerim rrjeti 20kV, me kabina dhe rrjet TU te ri,perfshire zonat e mbuluara nga fiderat 6kV ne zonen e Kavajes" 76,481,906 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Rikonstruksion rrjeti TM,kabina,dhe rrjet TU me percjellesa Al me vetembajtje te tipit ABC ne Rrogozhine , dhe Zgjatimi i fiderit J08,F2 Kavaje 20KV dhe berja e tij unaze me fiderin F8 Golem,rikonstruksion dhe ndertimi i kabinave." 96,158,878 Shpallur Procedura
HEC LANABREGAS sh.a Blerje Mjet Transporti 2,916,666 Lidhur Kontrata START CO SHPK 2,850,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjteit TU me kabllo me vetembajtje tip ABC ne kabinat e fiderit 20 kV nr. 12 perkatesisht ne kabinat 16, 17, 18,19,20 dhe 21 n/ST Fieri i ri ” 17,338,741 Njoftuar Fituesi “GBK” shpk 16,142,176
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Zgjerim rrjeti 20kV,rikonstruksion kabine elektrike dhe ndertim rrjeti TU per zonen e Shkallnurit, zgjatimi i fiderit 16 n/st Spitalle dhe demontimi i fiderit 61/63 n/st 35/6 kV Nish Kimike(Porto Romano) dhe kthimi ne linje kabllore nentokesore 20kV i fi 75,180,559 Njoftuar Fituesi “MELA“ sh.p.k & “ CURRI“ sh.p.k 74,430,000
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirembajtja e videowalleve dhe pajisjeve multimediale te sallave per 3 vite 38,612,381 Lidhur Kontrata ALBITAL-CANON 37,480,000
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Rimobilimi i laboratorit elektrik në HEC Vau Dejës me orendi dhe pajisje". 10,000,000 Lidhur Kontrata "Albesol" sh.p.k 9,792,342
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Rikonstruksion i rrugës Qafë Qele (Vau i Dejës) - Koman 2,550,393,341 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Bulqize Ndertim linje furnizimi Bater Jugore Depo dhe Rikonstruksion i Ujesjellesit te brendshem te qytetit Kraste dhe fshatrave Qarr dhe Malcu 82,867,751 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjetit TU me kabllo me vetembajte tip ABC ne kabinat e fiderit Krapes 6 kV, n/ST Fieri 1 25,904,071 Njoftuar Fituesi AA&P 25,255,872
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier "Blerje bokse individuale dhe aksesore per sistemin e matjes" 181,819,400 Njoftuar Fituesi CLOVER shpk & NEW ENERGY POWER shpk 176,350,000
Sh.A Posta Shqiptare Realizimi i zhvendosjes së Makinerisë së Automatizimi i Zyrës së Kembimit, nga ambjenti ekzistues në ambjentin e ri të Filialit Qendra Tranzite, Shark, Vorë 2,600,000 Lidhur Kontrata JUPITER GROUP 2,580,000
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Ndërtim linjë e re në tubacionin d=700mm të Bovillës së vjetër, L=6.0 km (Zëvëndesimi i tubacionit ekzistues-hekuri nga ligjeni i Zall-Herr deri tek "Kafja e Remës") 622,197,450 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Loti II: Blerje materiale informatike për KESH sh.a 2,189,900 Lidhur Kontrata INTERLOGISTIC
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Loti 1: Blerje materiale kancelarie për KESH sh.a 3,328,100 Lidhur Kontrata InfoSoft Office
Sh.A Posta Shqiptare Filiali Gjirokaster RIKONSTRUKSIONE TE ZYRAVE POSTARE TE FILIALIT GJIROKASTER 5,679,866 Njoftuar Fituesi Neal 86 SHPK & Kupa SHPK 4,961,822
Sh.A Albpetrol Blerje litar celiku, llamarinë celiku + të valëzuar dhe prokate celiku 7,363,000 Njoftuar Fituesi SHKELQIMI 07 SHPK 6,611,000
Albanian Gas Service Company Sh.a Mbështetja në krijimin dhe implementimin e Sistemit të Menaxhimit të Shëndetit, Sigurisë dhe Mjedisit (SMSHSM)”; 8,395,960 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Pastrim Gjelberimit e Treg Kamez Pllaka varrezash(kostume varresh) 2,120,400 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data