Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
181 1307 5,694 45,719,936,072 4,289 33,447,727,779 29,525,248,180

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Posta Shqiptare Mirembajtje kondicionerash dhoma e serverave, sistemi i kondicionimit te Drejtorise se Pergjithshme 4,005,320 Lidhur Kontrata Neal - 86 SHPK 2,963,900.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Perpilimi i Strategjise dhe Planit te Veprimit per Pergjegjshmerine Sociale te Korporates (PSK) per KESH sh.a". 10,822,500 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd Blerje materiale te ndryshme per SHA Ujesjelles-Kanalizime Librazhd-Prrenjas 3,000,000 Anuluar Procedura
Termocentrali Vlore sh.a Sherbime per sistemin e kondicionimit, pjese nderrimi ( furnizim-vendosje) 1,085,500 Lidhur Kontrata AA&P 990,000.00
Sh.A Albpetrol Ndertim i Rezervuareve Vertikale Metalike (RVM) ne Qendrat e Prodhimit ne Sektorin Cakran – Mollaj te QPN Fier 6,606,382 Anuluar Procedura
Sh.A Albpetrol Zevendesim i kolektoreve te puseve te Grupeve Nr.5,6,8,9,15,17 ne Q.P.N. Gorisht 5,175,692 Anuluar Procedura
Termocentrali Vlore sh.a Pjese nderrimi per sistemin e kondicionimit (furnizim-vendosje). 1,085,500 Lidhur Kontrata AA&P 990,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Materiale Ndertimore 2,965,170 Lidhur Kontrata Ilir Dervishaj 2,217,128.00
ECO Tirana Sherbim tre vjecar i konsulences kontabel dhe fiskale 6,276,000 Lidhur Kontrata BaEr Consulting 5,400,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Furnizim vendosje mobilim per pikat e reja te Kujdesit ndaj Klientit 11,526,033 Anuluar Procedura
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Përgatitja e planit lokal ne R.SH te implementimit te PBN. 20,800,000 Lidhur Kontrata TMC Training Management Consulting 20,100,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Brandimi i pikave te UKT sh.a» 10,684,746 Anuluar Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Hartimi i projekt- preventivit te zbatimit me objekt : Furnizimi me uje 24 h per sot dhe per nje perspektive 25-vjeçare te qytetit te Tiranes nepermjet Unazes se presionit mbeshtetur ne studimin e masterplanit te zhvillimit teknik dhe strategjik nga Buda 67,882,223 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA - ALB 67,800,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndërtimi i linjës me dy qarqe 110 kV Fibër-Librazhd dhe traktet e linjave përkatëse në Nënstacionin Fibër e Librazhd 398,910,000 Lidhur Kontrata PRIMA ENERGY SHPK & R&T SHPK & PASTRIME SILVIO SHPK 386,942,700.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Sigurimi i shëndetit dhe sigurimi nga aksidentet personale të punonjësve të KESH sh.a". 143,132,724 Anuluar Procedura
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Shpenzime për kontrollin mjekësor. 41,000,000 Lidhur Kontrata AMERICAN HOSPITAL 41,000,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Furnizim vendosje e materialeve per ndertimjin e kollonave te reja te pallateve, kasetave te shtepive private dhe matesave te ujit. 35,398,960 Njoftuar Fituesi LLAZO SHPK & ALEN CO SHPK 73,770.00
ECO Tirana Blerje kamioncine 5 m3 per mbledhjene e inerteve 2,333,333 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 2,048,000.00
Sh.A Albpetrol Hidroizolimi i tarraces se repartit termik ne Qendra Mekanike e Naftes - Kucove 1,255,886 Lidhur Kontrata ANTE-GROUP SHPK 1,236,800.00
Sh.A Albpetrol Blerje kushineta 5,946,653 Lidhur Kontrata A R B L E V 5,895,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje baze materiale dhe mallra te ndryshem 7,861,338 Njoftuar Fituesi
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane -Loti i Pare: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Spostim tubacioni ujesjellesi Dn-600 mm celik seg. Rr.'Jordan Misja"-"Asllan Shahini" 493,710 Lidhur Kontrata G B Civil Engineering 452,567.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Blerje Materiale Ndertimi" 18,999,927 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete 2,138,432 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,585,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Realizim dhe prodhim i një zyre me mision promovues dhe marketues të Postës Shqiptare 3,002,200 Rishpallje e Anuluar
Ndermarrja e Ujesjelles Kanalizimeve Kamez Ndërtim linja e re KUN rruga Mati Lagjja Valias 2,487,835 Lidhur Kontrata LIQENI VII SHA 2,355,490.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST vleresime te aseteve ose detyrimeve te ost sh.a. 1,260,000 Lidhur Kontrata DELOITTE AUDIT ALBANIA & DELOITTE ALBANIA SH.P.K 1,100,000.00
ECO Tirana Blerje pjese metalike 4,613,083 Lidhur Kontrata AN&RA 4,490,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje bateri auto 1,116,000 Lidhur Kontrata KADIU 976,500.00
Sh.A Albpetrol Funizim vendosje paisje informatike per qendrat dhe Adminsitraten e Albpetrol 4,735,933 Lidhur Kontrata PC STORE SHPK 4,690,300.00

MBESHTETES
USAID

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data