Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
239 1503 6,364 93,045,060,216 4,830 67,871,028,228 62,020,540,488

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Hartimi i Procedurave për Aeroportin e Kukësit përfshirë SID dhe STAR, bazuar ne nje studim paraprak qe mbeshtet kete procedure, validimi i procedures nepermjet vleresimit nga nje pale e trete, simulatori dhe fluturimit nga ajri. Pregatitja e hartave të procedures, si dhe updatimi i hartave te aeroportit qe do te publikohen. 62,500,000 Lidhur Kontrata InfraKonsult SHPK 57,500,000
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje pjese nderrimi dhe kontrate mirëmbajtje VCS - INDRA, GAREX 38,400,000 Njoftuar Fituesi R & T 37,810,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Furnizim vendosje + testim i cekic hidraulik per mjetin Volvo BL61 1,365,333 Anuluar Procedura
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje Beton 2021 8,333,000 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 8,250,000
Bajkaj Land Sh.a “Blerje pjese kembimi dhe riparim per mjetin buldoser/ngarkues me zinxhire, marka LIEBHERR, model LR 624 Litronik, viti i prodhimit Mars 2014, motorr diesel D934 S A6, fuqia e motorrit 105 kW/143 HP, lenda djegese nafte, kambio manuale„ 2,114,800 Lidhur Kontrata LEXALKO 2,065,470
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Ndricues 3,333,000 Njoftuar Fituesi FREDI ELECTRONIC 1,892,000
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Siguracion TPL dhe nderkombetar per Automjetet 4,635,558 Lidhur Kontrata INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP 4,614,561
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Mbikëqyrje punimesh për objektin: “Përmirësime të sistemit me ujë në lagjet ish-fabrika e Çimentos-Partizani-Karabash, dhe rindërtimi i ujësjellësit në Babicë të vogël, njësia administrative Qëndër Vlorë” 2,611,786 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 2,252,665
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Blerje “GAZOIL D1” per vitin 2021 2,841,740 Lidhur Kontrata KASTRATI marzh fitimit 13 %
Sh.A Albpetrol Blerje Autobote 30-33 m3 61,200,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbime të integruara dhe furnizim vendosje të pajisjeve elektronike”. 999,800,000 Njoftuar Fituesi “ Global Security” sh.p.k & Eurogjici Security sh.p.k & ”Everest” sh.p.k & ”PC Security” sh.p.k & ”Elektrosek” sh.p.k 989,172,392
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Zgjerim rrjeti 20kV,ndertim kabine elektrike dhe ndertim rrjeti TU per zonen e Borcit, Investim ne rrejtin TM/TU per zonen Rrushkull-Jube , si dhe ndertim kabine dhe rrejti TU per zonen e Perlatit." 78,102,084 Lidhur Kontrata "EGLAND" sh.p.k & “ERGI“ sh.p.k 77,402,612
Sh.A Ujesjelles Patos Blerje karburant për shoqerine sha Ujesjellës- Kanalizime Patos” 4,500,000 Lidhur Kontrata O L S I SHPK
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore PAJISJE GPS 1,650,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Tranversa TU dhe TM , qafore shtyllash per remont te linjave ajrore TM dhe TU” 54,950,000 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje "Blerje e matësave të ujit dhe rakorderive plotësuese të tyre” – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara me afat 12 muaj. 12,575,167 Shpallur Procedura
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Loti II Benzine Premium Unl 10 ppm 1,156,833 Lidhur Kontrata KASTRATI marzh fitimi 16,4 %
Ndermarrja e Pastrim Gjelberimit Fier Blerje lule dekorative 2,000,000 Lidhur Kontrata SARK SHPK 2,000,000
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të: “Blerje kuti postare restante dhe kuti postare për klientë” 7,790,000 Njoftuar Fituesi UNIVERS REKLAMA 7,572,000
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rë: “Blerje, kuti postare me çeles për paketa për kliente” 48,880,000 Lidhur Kontrata ILMI BIBA 47,500,000
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Loti I Nafte 10 ppm ULSD 109,199,733 Njoftuar Fituesi KASTRATI marzh fitimi 16,4 %
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore BLERJE RERE BITUMINOZE 1,249,417 Njoftuar Fituesi DOKSANI-G SHPK 1,037,800
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Supervizion punimesh për objektin: Ndërtimi i linjës së transmetimit të rrjetit të jashtëm të ujësjellësit Rajonal (nga Burimi i Poçemit)” 1,743,996 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Mbikëqyrje punimesh për zbatimin e punimeve të objektit: “Rikonstruksion i linjës kryesore të furnizimit me ujë nga stacioni i pompimit Gajde në stacionin e pompimit Toshkëz”. 2,534,585 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje makina kontrolli dhe numerimi elektronik parash 5,329,406 Njoftuar Fituesi POWER INDUSTRIES 4,903,500
Sh.A Ujesjelles Selenice Studim - Projektim i Ujësjellësit të Fshatrave Vajzë, Ramicë, Velcë, Treblovë 7,938,842 Njoftuar Fituesi “HYDROWATER-ALBANIA” Shpk & SRP ALNABIAN ENGINEERING Shpk 7,093,201
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore “Studim, Projektim i Rrjetit te Kanalizimeve nga Lungomare deri ne hyrje te Radhimes, Vlore” 29,700,000 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Zhvillimi dhe suporti teknik në platformën elektronike DAMAS në lidhje me procesin e raportimit të kompensimeve nga devijimet për bllokun LFC AK, nëpërmjet dokumentit MultiSAX 3,500,000 Anuluar Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Korce Rikonstruksion i zyrave Erseke 4,332,097 Lidhur Kontrata AVDULI SHPK 3,274,052
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan “Blerje toner, leter dhe kancelari” 1,399,907 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 877,738

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data