Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
171 1263 5,471 42,268,913,067 4,091 30,788,730,753 27,352,008,925

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza I, Nj. Adm. Sukth, Bashkia Durres 80,231,511 Lidhur Kontrata BE-IS SHPK 77,912,460.00
Sh.A Albpetrol Blerje materiale kancelarike 2,499,558 Anuluar Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Paris-Tirane Njoftuar Fituesi EXPLORER TRAVEL & TOURS 31,720.00
HEC LANABREGAS sh.a Ofrimi i sherbimeve te specializuara ligjore dhe rregullatorene lidhje me energjine nga burime te rinovueshme ne favor te HEC Lanabregas 13,000,000 Lidhur Kontrata DLA-Piper Weiss-Tessbch Rechtsan Rechtsanwalte GmbH 12,975,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndertim i linjes 220 kV me dy qarqe Komsi-Shumat 1,051,871,760 Lidhur Kontrata SHANSI-INVEST SHPK & G.A.C SHPK & LALA SHPK & Pastrime Silvio SHPK 999,978,462.00 
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tiranė-Bruksel-Tiranė Njoftuar Fituesi ALBTOURS D-VAS tour 107,500.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Biletė avioni Tiranė-Strasburg-Tiranė Njoftuar Fituesi ALBTOURS D-VAS tour 98,500.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tiranė-Zagreb-Tiranė Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tiranė-Vienė-Tiranė Njoftuar Fituesi ALBTOURS D-VAS tour 99,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Blerje materiale tė nevojshme pėr Arkivėn Qėndrore dhe Arkivat e Drejtorive Rajonale 44,948,500 Lidhur Kontrata Kristalina KH SHPK 43,470,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Furnizim, vendosje dhe Mirembajtje e elementeve te brandimit ne Qendrat e Kujdesit Ndaj Klientit dhe Zyrat Administrative te OSHEE sh.a 59,603,000 Lidhur Kontrata DIXHI PRINT - AL 282,718 leke per njesi.
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Riparim i transformatorit te fuqisė 5600 KVA, 10/35 KV i N/stacionit 10/35 kV HEC Vau Dejės 3,250,000 Lidhur Kontrata Remonti Elektrik 3,000,000.00
Sh.A Albpetrol Sherbim i sigurimit te mjeteve me goma 4,981,819 Lidhur Kontrata INSIG SH.A 4,980,000.00
Sh.A Porti Detar Vlore Blerje biletė avioni Tiranė-Pisa-Tiranė Njoftuar Fituesi EXPLORER TRAVEL & TOURS 39,323.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Permiresimi i matjeve te enteve private qe perdorin ujin si lende te pare" 99,902,997 Lidhur Kontrata Integrated Technology Services - Energy 2 SRL 93970962.45
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Permiresimi i matjeve te enteve private qe perdorin ujin si lende te pare 1,350,368 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 1,172,012.00 
Sh.A Posta Shqiptare Blerje shirita plastike me numerator per thase 6,710,000 Lidhur Kontrata POWER INDUSTRIES 5,660,800.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST BLERJE MATERIALE PĖR NĖNSTACIONET 99,381,400 Lidhur Kontrata VIBTIS SHPK 97,393,771.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Pastrimi i Zyrave Administrative dhe Qendrave te Kujdesit Ndaj Klientit te OSHEE sh.a per nje afat prej 5 (pese) muajsh. 9,182,775 Lidhur Kontrata CLEAN FAST 8,502,570.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korēė Furnizimi dhe instalimi i sistemit automatik tė matjes tė ujit tė pijėshėm nė fshatin Mborje” sipas Projektit "Bashkėveprimi ndėrkufitar pėr furnizimin me ujė tė pastėr nėpėrmjet njė mjedisi tė shėndetshėm“ ( ”SAVE SAFE WATER”). 13,125,800 Lidhur Kontrata Integrated Technology Services - Energy 2 SRL 12,841,605.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje bileta avioni Tiranė-Bukuresht-Tiranė Njoftuar Fituesi EXPLORER TRAVEL & TOURS 50,752.00
Sh.A Albpetrol Blerje lende djegese solar me permbajtje squfuri jo me teper se 1% ndaj peshes 21,298,000 Lidhur Kontrata EUROPETROL DURRES ALBANIA 20,850,401.00
Rezidenca Studentore Universitare Nr.1 Sherbim riparim i pjesshem i dhomave Godina Nr.5, 20-21, 26-27, 28-29. 20,040,052 Lidhur Kontrata INA 17,744,410.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST LOTI I: Sherbimi dhe Mirembajtia e sistemit DGA per nje periudhe dy vjeēare si dhe trajnimi i personelit. 46,971,000 Lidhur Kontrata 46,500,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST LOTI II: Sherbimi dhe Mirembajtia e sistemit BMT per nje periudhe dy vjeēare si dhe trajnimi i personelit 12,940,000 Lidhur Kontrata G.M.K POWER GROUP 12,750,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Zagreb-Tirane Njoftuar Fituesi KELVIN TRAVEL 47,628.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Ruajta me polici private tė objekteve tė KESH sh.a (Tiranė, Vlorė, Durrės) 57,748,099 Shpallur Procedura
PETROL ALBA SH.A Sherbimi me roje private TEC Vlore 520,000 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 519959.9
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Pastrimi i kanalit tek ish- Fusha e Aviacionit dhe transporti i dherave e mbeturinave te ndertimit PK1-PK8 L=2350m 2,366,910 Lidhur Kontrata 2 N 1,796,730.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, loti 1,Qyteti Durres 41,804,762 Lidhur Kontrata ARKONSTUDIO & LIGUS 40726866.03

MBĖSHTETĖS
USAID

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data