Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
168 1222 5,302 39,310,818,348 3,931 27,751,179,913 24,547,881,774

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Sherbimi i printimit dhe zarfimit te faturave per nevojat e UKD 6,330,816 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vore Blerje Materiale te ndryshme Hidraulike e te tjera. 2,972,400 Shpallur Procedura
Termocentrali Vlore sh.a Sherbime per sistemin e kondicionimit, pjese nderrimi ( furnizim-vendosje) 1,085,500 Lidhur Kontrata AA&P 990,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Punime per perfundimin e linjes kabllore 110 kV Tirana-Selite dhe lidhja me nenstacionin 110/20 kV Kombinat 60,220,220 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Ndertim i Rezervuareve Vertikale Metalike (RVM) ne Qendrat e Prodhimit ne Sektorin Cakran – Mollaj te QPN Fier 6,606,382 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Rehabilitim i rrjetit te kanalizimeve ne zonen e qytetit, Bashkia Durres 8,200,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje mjete per nevojat e UKA sha 19,840,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje pajisje dhe pjese rezerve per mirembajtjen e agregateve e pajisjeve te centralit 51,895,239 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Zevendesim i kolektoreve te puseve te Grupeve Nr.5,6,8,9,15,17 ne Q.P.N. Gorisht 5,175,692 Shpallur Procedura
Termocentrali Vlore sh.a Pjese nderrimi per sistemin e kondicionimit (furnizim-vendosje). 1,085,500 Lidhur Kontrata AA&P 990,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Materiale Ndertimore 2,965,170 Njoftuar Fituesi Ilir Dervishaj 2,217,128.00
ECO Tirana Sherbim tre vjecar i konsulences kontabel dhe fiskale 6,276,000 Njoftuar Fituesi BaEr Consulting 5,400,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Furnizim vendosje mobilim per pikat e reja te Kujdesit ndaj Klientit 11,526,033 Anuluar Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Furnizim vendosje kamera sigurie per godinat e UKT sh.a 8,300,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje libreza dhe kontrata 2,000,000 Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Printim i fatures te energjise elektrike dhe zarfimi ne versionin Selfmailer 44,460,000 Rishpallur Prokurimi
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Pėrgatitja e planit lokal ne R.SH te implementimit te PBN. 20,800,000 Lidhur Kontrata TMC Training Management Consulting 20,100,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Brandimi i pikave te UKT sh.a» 10,684,746 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Hartimi i projekt- preventivit te zbatimit me objekt : Furnizimi me uje 24 h per sot dhe per nje perspektive 25-vjeēare te qytetit te Tiranes nepermjet Unazes se presionit mbeshtetur ne studimin e masterplanit te zhvillimit teknik dhe strategjik nga Buda 67,882,223 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i tete: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim stacione monitorimi uji ne 38 pika ne qytetin e Tiranes 132,403 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i shtate: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Permiresim Furnizimi me uje Adresa:Rruga'Myslym Keta','Skender Vila'Tirane 128,089 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i gjashte: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet ujesjellesi Adresa:Rr.'Zogu I Zi-21-Dhjetori,Artan Lenja,Kongresi I Lushnjes",Tirane 420,478 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i peste: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim dhe rikonstruksion linjash kanalizimi ne Njesite 1,2,3,4,5 dhe Drejtorine Rajonale 446,283 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i katert: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi ne Rr.'Xhorxhi Martini','Jeronim De Rada','Myrteza Kelliēi' 285,743 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i trete: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr 632,364 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i dyte: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion dhe adaptim ne ambientet e laboratorit 54,410 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i Pare: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertimi i Godines se Re te Ujesjellesit. 4,378,805 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndėrtimi i linjės me dy qarqe 110 kV Fibėr-Librazhd dhe traktet e linjave pėrkatėse nė Nėnstacionin Fibėr e Librazhd 398,910,000 Lidhur Kontrata PRIMA ENERGY SHPK & R&T SHPK & PASTRIME SILVIO SHPK 386,942,700.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Sigurimi i shėndetit dhe sigurimi nga aksidentet personale tė punonjėsve tė KESH sh.a". 143,132,724 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Blerje tubo naftesjellesi 7,964,897 Shpallur Procedura

MBĖSHTETĖS
USAID

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data