Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
221 1385 5,962 70,468,097,261 4,470 45,345,067,571 39,687,669,697

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TU me kabllo me vetembajtje tip ABC ne kabinat e fiderit Hamil 6 kV, n/St Fieri 1 16,552,650 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion dhe fuqizim i N/Stacionit të Selitës 110/20 kV 99,795,556 Lidhur Kontrata ENBI POWER
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksioni i N/Stacionit Zogu i Zi nga 35/6 kV në 35/20 kV 83,550,883 Lidhur Kontrata “ACI ENGINEERING” shpk & ELEKTROINVEST” shpk 79,978,463
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion dhe degezim i ri i Fiderit Rremas 4, Rrjet TU me kabell ABC per kabinat e ketij Fideri 27,805,705 Lidhur Kontrata Gandi Construksion SHPK 27,805,705
Sh.A Albpetrol Blerje goma automjetesh 4,759,000 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje vegla pune për mirëmbajtjen e rrjetit OPGW 12,500,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Ndertim i disa kabinave te reja si dhe zhvillimi i rrjetit TU me kabell me vetepermbajtje ABC ne kabinat e fiderave 3,4 dhe 6 te N/St Gramsh 184,825,230 Njoftuar Fituesi EVEREST SHPK 182,972,256
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Përmirësimi i sistemit të rrjetit FO dhe shpenzime mirëmbajtje për Fibrat Optike 12,333,333 Lidhur Kontrata R & T 12,156,680
ALBCONTROL SH.A Shpenzime për mirëmbajtje të mjeteve të transportit 9,583,333 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 6,552,900
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Rikonstruksion TM/TU i kabinave ne Krume dhe rrjet TU me kabell ABC, fideri 7 Nst. Rexhepaj 36,855,161 Lidhur Kontrata “Marsi” sh.p.k & “Mela” sh.p.k 36,665,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Rikonstruksion i Rrjetit TU me kabell ABC per 28 kabina te Nenstacionit Ibe dhe Farke 116,811,074 Njoftuar Fituesi GRIALD SHPK 113,253,675
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Reduktimi i humbjeve dhe përmirësimi i cilësisë së furnizimit në rrjetin TU me sistemin ABC N/Stacioni Matkë 35/10 kV, Fideri 10 kV Ngjeqar Nr.1 22,871,559 Njoftuar Fituesi SUPERIOR KLIMA 21,668,820
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rehabilitimi dhe ndërtimi i rrjetit TU me ABC, Patosi i Ri (Alpetroli + Fideri 10 Ngjeqar 75,246,231 Njoftuar Fituesi SUPERIOR KLIMA 72,998,505
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Zhvillim rrjeti TU ne kabinat Vagalat, Fideri Lefter Talo, N/St.35/10 kv Livadhja, Sarandë, Gjirokastër. 12,011,249 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Rikostruksion i rrjetit TU me ABC dhe disa linja elektrike TM/TU ne zonat e pergjegjesise respektive fideri 1,2,3 N/Stacioni Cerruje, Gjinar, Lin dhe Broshke 114,976,134 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore “Rikonstruksion i kabinave dhe rrjetit TU me kabëll ABC në Njësinë Vlorë". 87,417,240 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Ndërtimi i rrjetit F12 20kV dhe rrjetit TU për këtë fider 170,090,502 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Linje e re TM kabllore per furnizimin e I.E.V.P nga N/St 35/10 kv Rrile 54,619,011 Njoftuar Fituesi GYSI SHPK 54,070,077
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Rikonstruksion i rrjetit TU dhe kabinave"Barbulloje 22", "F-13 Ujesjelles Ajror", "Blinisht 1", "Blinisht 2", "Blinisht 3, "Fishte 1", "Fishte 2", Fideri 11 Kallmet, N/St Lezhe 35,558,987 Njoftuar Fituesi “NIKA” sh.p.k. & “GRIALD sh.p.k 35,558,987
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Sherbimi i riparimit te pajisjeve per testimin dhe diagnostikimin e linjave kabllore TM dhe TU 82,065,666 Lidhur Kontrata ELEKTROINVEST 81,374,000
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim-vendosje e sistemit të monitorimit të shkarkimeve pjesore tek gjeneratorët HEC Vau Dejës 45,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Rikonfigurimi i Rrjetit 20 KV i Zones se Zogut te Zi, Nenstacioni Qender dhe Rajonal Tirane 196,265,859 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion dhe fuqizim i N/Stacionit të Kor?ës 110/35/10 kV 129,965,426 Lidhur Kontrata “NGSTRUCTURES” shpk & “GPG COMPANY” shpk 128,189,880
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion dhe fuqizim i N/Stacionit të Traktoreve 110/20 kV 149,998,057 Lidhur Kontrata “H&E ENERGY” shpk & EVEREST shpk 149,184,363
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Rikonstruksion rrjeti TU me kabëll ABC dhe kabinave në Sarandë-Delvinë. 142,442,953 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare “BLERJE PALMAR PROFESIONAL, BARKOD READER ME WIRELES, LEXUES BARKODESH” 33,731,000 Lidhur Kontrata SINTEZA CO SHPK 32,821,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore “Rikonstruksion i rrjetit TM në fiderin XH9, rikonstruksion kabina dhe rrjeti TU me kabëll ABC N.st Xhyherinë 35/10 kV". 61,781,637 Lidhur Kontrata AZM2018 sh.p.k & “A & E” sh.p.k 60,078,648
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Rishikimi i procedurave instrumentale te afrimit dhe uljes me VOR e ILS te aeroportit te Tiranes perfshire rruget standarte te afrimit (STAR) dhe ngritjes (SID) 18,333,333 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Zgjatim i Fiderit E -10 ne zonen e Petreles. 113,900,803 Njoftuar Fituesi Kthella SHPK 108,904,710
SH.A POSTA SHQIPTARE FILIALI LUSHNJË “Rikonstruksion i Administratës, Zyrës Postare Ballagat, Zyrës Postare Golem, Zyrës Postare Tërbuf të Filialit të Postës Lushnje 7,496,543 Njoftuar Fituesi “COLOMBO” sh.p.k & 6D- PLAN sh.p.k 5,765,848

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data