Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
235 1416 6,071 77,999,287,619 4,563 51,926,059,864 45,086,138,477

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Berja upgrade si dhe blerje HD per sistemin sadis 9,100,000 Lidhur Kontrata A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 9,070,000
Sh.A Posta Shqiptare Prodhimi i Emisioneve të Pullës për vitin 2020 8,305,750 Lidhur Kontrata ADEL CO SHPK 7,875,750
ILLYRIAN GUARD SH.A Blerje Sherbimi Karta GPRS dhe SIM 6,255,968 Lidhur Kontrata ALBTELECOM SHA 3,360,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Rikonstruksion i Rrjetit TU me kabell ABC per 28 kabina te Nenstacionit Ibe dhe Farke 116,811,074 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 113,253,675
Sh.A Albpetrol Blerje lubrifikantë 6,208,500 Lidhur Kontrata KAPPA - OIL 5,914,600
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Zgjatimi i Fiderit A1 20 KV N Stacioni Burdullias Velabisht 72,683,273 Lidhur Kontrata ENBI POWER 71,208,502
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Zhvillim rrjeti TU me kabell ABC I kabines shtyllore e re Velipoje 16, Rikonstruksion I rrjetit TM/TU I kabinave Nenshate 11, O Mercaku, Nenshate 13, Dheu I Lehte 5, Ashte 6, N/Stacionet Bushat, Velipoje, Shkoder 33,909,664 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Rikonstruksion i rrjetit TU Kabina Shaljane 1 si dhe ndertim i dy kabinave shtyllore Shaljane 4 dhe 5, Fidri 7, Lezhe 22,629,212 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Përmirësime të sistemit me ujë të SH.A UK Vlorë, Zëvendesimi i Tubit DN 400 prej Çeliku nga Gjergj Arianiti tek Rotondo e Aviacionit me gjatësi L=2050 ml & Rikonstruksioni i KUB ne rrugën Transballkanike 237,073,623 Shpallur Procedura
Albgaz sh.a “Ndërtim i qendrës së mirëmbajtjes Korçë” 98,844,810 Lidhur Kontrata ARKONSTUDIO Sh.p.k.& DION-AL Sh.p.k 95,880,716.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Rikostruksion i rrjetit TU me kabllo ABC ne fiderin F14, Nenstacioni Fushe-Kruje 110/6 kV " 95,073,912 Lidhur Kontrata "Tali Energy" sh.p.k & "SPN Energy" sh.p.k & "Everest"sh.p.k 92,981,091
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Ndertimi i rrjetit TM 20kV, fideri F6, kabinave perkatese dhe rrjetit TU me percjelles ABC, N/ST Gjiri i Lalezit, Loti II " 160,412,387 Lidhur Kontrata ILIRIADA & 4 A-M 159,477,902
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i Fiderit 2 Varibop 10 kV, N/Stacioni 35/10/6 kV, Cakran, si dhe rikonstruksioni i kabinave 10/04 kV dhe linjave TU 0.4 kV te tyre 63,138,109 Lidhur Kontrata “ REAL” shpk 59,018,017
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i kabinave Vajkan 1 dhe Vërri 2 dhe sistemim i rrjetit TU të tyre dhe sistemimi i rrjetit TU për kabinat Kallm i Vogël 1, 2, 3, 4 dhe Kallm i Madh, Nenstacioni 35/6 kV Jagodine 25,849,292 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 24,689,395
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjetit TM-TU dhe kabinave të fiderit Nr.2 Seman, 35/10kV, Nënstacioni Hoxhare 72,303,476 Lidhur Kontrata “VUHO 2018”& “REAL” shpk 67,873,875
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rehabilitimi dhe ndertimi i rrjetit TM dhe TU me kabell ABC ne zonen e Bregdetit 18,615,270 Lidhur Kontrata “GBK” shpk 17,124,896
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjetit TU me ABC në Fiderin Aranitas, Nënstacioni Pika Shpërndarëse 35/6 kV Ballsh 29,479,385 Lidhur Kontrata K.M.K & Caushaj M 28,094,252
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Ndertimi i rrjetit TM 20kV, fideri F6, kabinave perkatese dhe rrjetit TU me percjelles ABC, N/ST Gjiri i Lalezit, Loti III " 159,671,466 Lidhur Kontrata “Kronos Konstruksion“ sh.p.k & “EVEREST“ sh.p.k 155,527,423
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Ndertimi i rrjetit TM 20kV, Fideri 1, N/ST Gjiri i Lalezit, Loti III " 163,632,671 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 163,040,058
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Kabell dhe aksesore per rrjetin shpërndares 198,266,000 Shpallur Procedura
Albanian Gas Service Company Sh.a Siguracioni ndaj të tretëve 14,950,000 Lidhur Kontrata INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Rikonstruksion i Rrjetit TM/TU dhe i kabinave elektrike Linja TM Fideri F32, Kabinat tip box dhe Rrjeti TU me kabell ABC per kthimin nga 6 ne 20 KV te Fiderit 101 te Nenstacionit Mezes. 213,948,000 Lidhur Kontrata “Red & Black” sh.p.k & "METEO" sh.p.k 196,738,686
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Blerje matesa elektronike 1 dhe 3 fazor 199,989,175 Lidhur Kontrata VUHO 2018 192,016,000
Sh.A Albpetrol Blerje pjesë këmbimi 2,941,400 Njoftuar Fituesi A R B L E V 2,925,000
Sh.A Albpetrol Blerje Instrumenta prerës prej çeliku dhe gurë abraziv 1,503,147 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Blerje bateri 1,317,200 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Mirëmbajtje e impjanteve të godinës së OST sh.a. 10,000,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim - instalim eskavator special dhe grejfer hidraulik në Hec Koman 150,000,000 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje karburanti 50,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Fiderat e rinj 20 KV te Nenstacionit Vore 198,830,262 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data